Skocz do zawartości

Problem z wyświetlaniem AS na głównej

twari

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący problem. Otóż dwa dni temu wstawiłem na moją stronę reklamy Adsense. Zrobiłem 3 kanały. Jeden z kanałów zawiera baner 468x60 i umieszczony jest tylko na stronie głównej serwisu. Taki sam format reklamy mam też w drugim kanale ale wyświetlam go na pozostałych podstronach (testuje klikalność na głównej).

I problem jest w tym że na głównej nie wyświetlają się żadne reklamy (bądź angielskie) podczasy gdy na pozostałych podstronach reklamy są OK! Dodatkowo na każdej stronie mam jeszcze jeden mały box i on na głównej też wyświetla albo charytatywne albo angielskie. Co może być tego przyczyną? Najdziwniejsze jest to że na głównej mam od cholery textów bo tam mam newsy a na podstronach tekstu jest dużo mniej!

Czy zmieni coś wstawienie reklamy w innej formie? Przypuszczam że nie bo box też wyświetla na głównej lipe!

Czy ktoś wie w czym może tkwić błąd?

1. Czas dopasowania reklam adsense na nowej stronie kilkanaście dni

2. Nowa strona w adsense patrz punkt 1.

3. Zanim reklamy dobrze się dopasują mija czasem nawet 3-4 tygodnie

4. Dla pewności przeczytać jescze punkt 1.

5. Najlepiej jak podasz adres strony, powiesz tematyke, napiszesz czy masz dużo treści na stronie, czy tez 2 zdania + adsense

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności