Skocz do zawartości

Żyjeta?...

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

Narzekał człowiek na czwartek...sobota pół zerwanego dachu u mnie dalej prądu brak, w niedziele straz dostarczała paliwo do szpitali..działa u nas tylko wysokie napięcie..ja wiem, że pomyślcie wariat ale ja już europejskie tornado przeżyłem..dach jak makieta, rolety...PCV okna jak zabawki się krusza wpadnę do was jak wrócę do normalności. . Najlepsze ze ja na poddaszu  byłem jak ten dach rywalo..słyszałem ze Polsce nie lepiej 

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

W dniu 21.02.2022 o 20:08, Herkules napisał:

sobota pół zerwanego dachu u mnie

Jakby co mogę do Ciebie wpaść nieodpłatnie pomóc. Mam też trochę niezłego sprzętu elektro jakby co + zabezpieczenie alpinistyczne. Jakiś dzień czy dwa mogę wygospodarować w przyszłym tygodniu. Daj znać :)

e: mam jakiś skromny sprawny agregat jakby co.

W dniu 21.02.2022 o 22:47, Herkules napisał:

Synu na Czechy

Niektórym do Czech bliżej niż do Warszawki :D

Edytowane przez Nikonem

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

43 minuty temu, Nikonem napisał:

Jakby co mogę do Ciebie wpaść nieodpłatnie pomóc. Mam też trochę niezłego sprzętu elektro jakby co + zabezpieczenie alpinistyczne. Jakiś dzień czy dwa mogę wygospodarować w przyszłym tygodniu. Daj znać :)

e: mam jakiś skromny sprawny agregat jakby co.

Synu na Czechy, choć słyszałem że u was też wesoło :) 

• Thanks 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

U mnie nic nie padło w czasie wichur, za to (jak się później okazało) przyszło dwóch debili odłączyć knajpę bo wynajmujący splajtował, no i zamiast odłączyć knajpę odłączyli moją całą kamienicę i pojechali w pissdu. Energetycy oczywiście w systemie żanej awarii nie widzieli i mieli w du**e zgłoszenie, dopiero jak się wkurzyłem i rozpieprzyłem skrzynkę to okazało się, że "fachowcy" wyjeli bezpieczniki. Musiałem czekać aż kumpel podrzuci specjalne kleszcze do ich wkładania... Krfa 5h bez prundu :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me ....