Skocz do zawartości

audycja w radiu linkorn

Oleg

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie drażni mnie tutaj wciskanie mi nie moich słów w usta. Znajdź mi posta, w którym twierdziłam, że nie znam Anioła. W kilku innych wątlach z kolei udawadniano mi, że jestem Aniołem tudzież Panem Piotrem Nahurskim. Zdecydujcie się na coś. I poczujesz się źle w połowie maja jak wyjdzie książka, ale tak jak teraz wszyscy odważni jesteści tak śmiem wątpić w to, że ktokolwiek z tego żałosnego kraju przyzna rację i przeprosi. Nie jestem też przydupasem, jak tu się raczono pięknie wyrazić, znam Anioła, jego pracę i książki, a z was mogę się tylko śmiać. Kaczogród górą widzę, że kultury zachowań uczycie się od głowy państwa, nie ma to jaki dobry role model :) Kończę to, bo w przeciwieństwie do większości mam dużo ważniejsze sprawy na głowie, a to forum prawie, że romanum traktuję jako zabawny przerywnik w pracy. Szkoda mi klawiatury i opuszków palców na odpowiadanie na te dziecinne i żałosne teksty. Siedzcie sobie bawcie się dobrze, niech każdy każdemu tyłek liże i tylko uważajcie żeby was ta miernota nie zadusiła.

Niech będzie pochwalony ...... prezydent

Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i jego brat ..... - zawsze

dziewica

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ja moze przerwe ta dyskusje i ponownie zapytam o werjse audio ostatniej Audycji ?

Co do Aniola i jego ksiazek to jedno co mnie dziwi to te ksiazki owiane tajemnica !

Podejrzewm ze sporo osob z tego forum ze mna na czele zdecydowaloby sie na zakup ksiazek Aniola jako przedsmaku lub probki przed polskim wydaniem !

Osobiscie na pewno kupie zapowiadana ksiazke Aniola.

Pozdro

Cez

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

I poczujesz się źle w połowie maja jak wyjdzie książka, ale tak jak teraz wszyscy odważni jesteści tak śmiem wątpić w to, że ktokolwiek z tego żałosnego kraju przyzna rację i przeprosi.

Już normalnie zaczynam interencyjny skup żywności bo pewnie jak ta skiążka wyjdzie to strace źródło utrzymania...

Co do przepraszania to jeszcze nie wiem za co miałbym przepraszać i kogo tymbardziej w powiązaniu z książką.

Nie jestem też przydupasem, jak tu się raczono pięknie wyrazić, znam Anioła, jego pracę i książki, a z was mogę się tylko śmiać.

A śmiej się dowoli, tylko tymi zdaniami, nie bronisz ani swoich racji ani anioła, nie wiedzisz tego ?

Ośmieszasz się tylko i potwiedzasz mje i innych osób obawy co do osoby, o której tutaj dyskutujemy.

A ja wiem ale nie powiem traaa lallaaaa laaaa ...... buuuhahaa.

Kończę to, bo w przeciwieństwie do większości mam dużo ważniejsze sprawy na głowie, a to forum prawie, że romanum traktuję jako zabawny przerywnik w pracy. Szkoda mi klawiatury i opuszków palców na odpowiadanie na te dziecinne i żałosne teksty.

Taaa, ważniejsze sprawy....hmmm... na 17 postów jakie napisałaś na tym forum 10szt. jest w tym wątku, patrząc na procenty trudno odnieść wrażenie, byś mogła mieć jakąkolwiek ważniejszą sprawę niż ratowania nadszarpniętej reputacji anioła vel dir-elite.

.... niech każdy każdemu tyłek liże i tylko uważajcie żeby was ta miernota nie zadusiła.

Przy lizaniu tyłków najczęściej dusi nadmiar g***a i smród tej osoby, którą się liże a nie nadmiar miernoty. Łatwo też być ochlapanym i smród pozostaje. Uważaj!

Panowie i panie, obrońcy jedynego uciśnionego na tym forum, cierpiącego katusze, niesłusznie oskarżanego, obrońcy jedynej i słusznej prawdy, w jednym słowie nieomylnego!

Zanim zaczniecie włączać się w dyskusję przygotujcie sobie jakieś dowody bo obrona na zasadzie, ja wiem ale nie powiem, nie jest obroną tylko kpiną i tak pewnie tutaj, nie tylko przeze mnie, będzie traktowana.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Witam wszystkich

Zostalem poproszony o zabranie glosu w tym temacie i robie to bardzo ale bardzo niechetnie. Jako najbardziej zainteresowany tematem - przynajmniej tak powinno byc - chcialem prosic wszystkie strony za i przeciw o skonczenie malo wnoszacej do tematu dyskusji. Nie przepadam za PiO i za Elita SEO która tuaj żądzi jednak robienie syfu nikomu nie sluzy i napewno zasmiecanie forum stekiem idiotyzmow jest malo mile dla wszystkich.

1 - Niechwale sie swoja twurczoscia i nawet ta ksiazka miala byc pod pseudonimem z jedego powodu "Nie interesuje mnie wasze zdanie" ale stalo sie tak z przyczyn ekonomiczno - marketingowych ze jest wydawana pod moim nazwiskiem

2 - Nie rozpoczynalem na tym forum tematu mojej ksiazki i tez nie zamierzam z prostego powodu "Nie interesuje mnie wasze zdanie"

3 - Dla ciebie mkane i edytko ta ksiazka to moze byc stek bzdur i napewno sie nie dowiecie z niej niczego co by was wynioslo na pielestaly SEO

4 - Ksiazka jest dedykowana dla ludzi co chca sie uczyc i zdobywac wiedze. Wiedz jesli wiedze juz masz to nic tam nie znaidziesz ciekawego

5 - Nikogo nie porsze o zadna Pomoc i tez nie namawiam do zakupu ksiazki

6 - Prosicie zebym sie przedstawl kim jestem i co potrafie ale przedkim ? jaka ma mi dac satysfakcje to ze paru krzykacza szczeka spadnie na ziemie?

7 - Kazdy z nas ma swoja wiedze i albo sie z nia dzieli z innymi albo nie

8 - Nie kazdy na tym forum i nie tylko urodzil sie BOGiem SEO

9 - Moze wy przedstawcie swoje osiagniecia - Pochwalcie sie przed wszytskim co osiagneliscie - wtedy ja tez sie przedstawie

Tak wymieniac moge niemal w nieskonczoność. Podsumuwujac nie zalezy mi na waszej opini czy jestem dobry czy nie w SEO bo wasza opinia jest dla mnie bez wartosciowa. Moim zdaniem czas zweryfikuje kto mial racje a kto nie albo jeszcze dokladniej mowiadz sama wyszukiwarka Google.

Podkreslam ksiazka jest kierowana do ludzi myslacych ktorzy chca sie uczyc.

Co do audycji radiowych zasada jest prosta "Nie pasuje nie sluchaj" umiesz zrobic lepsza to zrob swoja aydycje - Nawet ci udostepnie serwer za darmo aby kazdy z was mogl pokazac swoja wiedze , swoje umiejetnosci. Krytykowac kazdy umie ale zrobic cos samemu to juz nie. I tu poraz koleiny wychodzi polska idiotyczna metalnosc "Oby drugiemu bylo gorzej"

Jezeli komus audycje sie nie podobaja prosze ich nie sluchac

Pozdrawaim wszystkicj i prosze skonczcie ten temat a do moderatorow prosba o zamkniecie tego tematu bo oprucz bez sesownej wojny na ktora nie mam czasu i w zwiazku z moja deklaracja niechce tracic czasu na to forum. Jednak nie zycze sobie obrazanie wlasnej osoby i bliskich wspolpracownikow/rodziny

Jak się odezwę to będzie, że znów pluję jadem.

A jak zmilczę to ktoś napisze, że podkuliłam ogon.

To może mam napisać laurkę? Tyle, że nie bardzo mam o czym - książek Twoich nie czytałam, część nieosiągalna jeszcze, dodruki robią, a zachodnie wydane chyba w podziemiu. Osiągnięć też niewiele widzę - może to ślepota, może krótkowzroczność. Odnieść się do audycji też nie wolno. Cholera.

Niech będzie, że szczęka już teraz mi opadła i nie mogę się wypowiadać...

Ja to bym powiedzial

"Dajcie sobie z liścia i bedzie spokoj"

Czy wasza dyskusja cos zmieni? Nie. Aniol jaki bedzie taki bedzie, uzytkownicy PiO tak samo.

A Google wszystko zweryfikuje (swoja droga polityka Google staja sie coraz bardziej nieprzewidywalna)

Używaj Cuilla i Hakii

1 - Niechwale sie swoja twurczoscia i nawet ta ksiazka miala byc pod pseudonimem z jedego powodu "Nie interesuje mnie wasze zdanie" ale stalo sie tak z przyczyn ekonomiczno - marketingowych ze jest wydawana pod moim nazwiskiem

Szkoda, że ponownie tak naprawdę piszesz to samo...bla bla "nie interesuje mnie"...blabla "nie interesuje mnie"...

Pytanie i ciekawość z mojej strony jest prosta. Na forum publicznym chwalisz się, że wydałeś jakieś już książki, jacyś ludzie niewiadomo skąd potwierdzają Twoje słowa. Jednak cały czas wszyscy piszą" ja wiem, nie powiem" jak w tym wierszu o psie...

Zrozum, że przez to wszystko jesteś niewiarygodny a ta tajemniczość nie dodaje Ci "smaczku" tylko odór niestety.

Znam wielu ludzi tych samych co Ty, mniej lub bardziej poważnych ludzi z branży, i nikt ale to nikt nie był mi w stanie podać tych tytułów. Niektórzy tylko mówią o różnych Twoich wykrętach jak zaczyna się o to pytać.

Szkoda, naprawdę mi szkoda, że tak się chłopie zaplątałeś w budowanie swojego wizerunku i robisz to w tak dziwny spób, że nie dostrzegasz jak naprawdę ludzie Cię postrzegają i jak reagują na Ciebie.

Ech...szkoda...

3 - Dla ciebie mkane i edytko ta ksiazka to moze byc stek bzdur i napewno sie nie dowiecie z niej niczego co by was wynioslo na pielestaly SEO

4 - Ksiazka jest dedykowana dla ludzi co chca sie uczyc i zdobywac wiedze. Wiedz jesli wiedze juz masz to nic tam nie znaidziesz ciekawego

I fajnie, że tak piszesz. Tylko w takim razie po co opowiadasz, że jak wyjdzie to jeszcze zobaczymy...że ujawnisz tam takie rzeczy, że ocho cho cho (w pierszej audycji tak mówiłeś). Po co ludzie współpracujący z Tobą piszą takie banialuki jak

I poczujesz się źle w połowie maja jak wyjdzie książka, ale tak jak teraz wszyscy odważni jesteści tak śmiem wątpić w to, że ktokolwiek z tego żałosnego kraju przyzna rację i przeprosi.

.....przecież to oczywiste, że jak się powiedzie to ta książka będzie tylko podsumowaniem tego co większość już wie + pare Twoich przemyśleń i tricków.

5 - Nikogo nie porsze o zadna Pomoc i tez nie namawiam do zakupu ksiazki

Szkoda, że tego nie doceniasz, że tak specjalistyczne książki kupują głównie ludzie z danej branży, mimo wszystko takiej książki nie kupują ludzie z ulicy. A wielu z tej branży będzie czekało na recenzję, na kilka słów podsumowania choćby i moich słów.

6 - Prosicie zebym sie przedstawl kim jestem i co potrafie ale przedkim ? jaka ma mi dac satysfakcje to ze paru krzykacza szczeka spadnie na ziemie?

Tu już sobie tak nie wlewaj bo tym krzykaczom szczęka nie spadnie nawet jakbyś się okazał cichym właścicielem Googla.

9 - Moze wy przedstawcie swoje osiagniecia - Pochwalcie sie przed wszytskim co osiagneliscie - wtedy ja tez sie przedstawie

Myśle, że te zdanie jest w tym wątku niepotrzebne. Różnica między mną a Tobą jest taka, że Ty już pochwaliłeś się swoimi "osiągnięciami", na ich podbudowanie próbujesz zbić marketingowy kapitał, tylko że nie jesteś w stanie tego udowodnić bo nie chcesz.

Krytykowac kazdy umie ale zrobic cos samemu to juz nie.

Zauważ, jeśli prześledzisz moje wypowiedzi, że nie krytykuje Cię, za Twoją inicjatywę, wręcz chwaliłem ją. Krytykuje Cie za to co tam gadasz a to już jest różnica, nieprawdaż ?

I tu poraz koleiny wychodzi polska idiotyczna metalnosc "Oby drugiemu bylo gorzej"

Jakbym się kierował tą mentalnością to zapewniam Cię, że byś to odczuł i wcale nie trąbiłbym o tym publicznie.

Jednak nie zycze sobie obrazanie wlasnej osoby i bliskich wspolpracownikow/rodziny

To może wymień listę swoich nicków oraz Twoich współpracowników, tak szybko się pojawiają i znikają, bym czasem kogoś nie obraził.

Do Twojej rodziny nic nie mam i nie zauważyłem też by ktokolwiek ich obrażał.

Tak szczerze to brak mi już na Ciebie słów Panie Anioł vel Dir-Elite i "psia krew wie jakie jeszcze niby masz nicki".

Boje się tylko, że moje i wielu osób obawy nie są bezpodstawne a to już będzie żenua...nieprawdaż?

p.s.

"audycję" jednak z miłą chęcią wysłucham bo tak! :unsure:

Edit:

Na tym chciałbym zakończyć z mojej strony dyskusję...dość!....już wiele zostało powiedziane i napisane, każdy kto umie myśleć dojdzie do swojego wniosku...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• 2 tygodnie później...

Juz chyba Aniol dal sobie spokoj z tymi audycjami

A miala byc rewolucja, swiat mial byc wstrzasniety u podstaw.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• 4 tygodnie później...

Ale ostatnia to juz chyba dawno byla

Skonczylo sie na wydaniu ksiazki i ..... bardzo dobrze ze sie skonczylo

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• 4 tygodnie później...

i bardzo dobrze ze wygasla

po prostu skonczyla sie kampania reklamowa ksiazki systemu i calej tej firmy

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności