Skocz do zawartości

audycja w radiu linkorn

Oleg

Rekomendowane odpowiedzi

O ilę można kogoś za coś nie lubić nie znaczy że jest głąbem. W seo liczy się pozycja w wyszukiwarkach , a z tym anioł większych problemów nie ma by wybić strony na interesujące go frazy zarówno w polsce jak i za granicą więc nie wydaje mi się że mówienie o nim jako osobie niepoważnej jest samo w sobie poważne. Dobrego pozycjonera ocenia się po efektach a nie po tym czy mi sie podoba on czy nie. Dobry pozycjoner też zawsze słucha tego co inni mają do powiedzenia i sam to sprawdza jak coś nowego usłyszy.

Podczas każdej audycji anioł się przdstawia i z imienia i nazwiska i to ze jest właścicielem linkorna i gdzie mieszka więc o co chodzi z tym ukrywaniem się ?.

Przeciez to że ktoś mieszka za granicą a nie w polsce nie znaczy że się ukrywa, tym bardziej jak prowadzi legalną działalność zarówno w anglii jak i w polsce.

na marginesie to jak ktoś to nagrywał może udostępnić i dać linka do tego. Filmów i muzyki też nie można udostępniać a są tacy co to robia

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

5il3nt, No to wrzucaj - ja chętnie posłucham, jak nie będzie nic ciekawego to następnej audycji już nie posłucham ! !!!

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

pytanie czy ktos ma cala audycje nie wiem ile jest z przodu obciete tej tu podanej

jest troche do sluchania, ale zapowiada sie dobrze ;) przynajmniej dla nowych osob :D nie muszą szukac całego PIO wystrarczy to posłuchać i maja podstawy

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

zawsze to lepiej miec calosc ;) ale dla osob zaczynajacych w branzy dobra szkoła - moze bedzie mniej pytan w dziale dla poczatkujacych a zaczna sie w dziale google :) Kwestia iz trwa troche dlugo jednak po ilosci postów na PIO nie da sie tego opowiedziec w 10 minut a zwlaszcza iz jest tam mowa o malym skrawku pozycjonowania w sumie o tym jak zaczac aby miec efekt

JA po odsłuchaniu tych 74 minut stwierdzam iż warto choć większość jak nie wszystko przynajmniej dla mnie było już dawno jasne ale dla zaczynających może to być dobra lekcja i nie beda zadawac głupich pytań na początek :)

tak więc Ci co nie słuchali mogą zmarnować te pare minut robiąc jednocześnie co innego :) może bedzie co obalać (opinie odnosnie pozycjonowania Aniola) i powstanie ciekawa dyskusja w gronie znawców czy ma racje czy nie.

ps a ma ktos 1

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

podobało mi się, bo było dużo o marketingu.

np. "co z tego, jak będziemy na pierwszym miejscy, jak nikt nie bedzie w to klikał."

Niech autor zrobi z tego jakieś archiwum na rss+mp3 do ściągniecia.

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

odsluchalem calosc......ufff... jak wspomninal.. ze SEO dla kazdego jest zbiorem indeywidualnyc doswiadczen na ktorych powinnismy bazowac...z kilkoma zeczami zgodzilbym sie w 100% do kilku mam zastrzezenia.. lub przynajmniej nazwalybm je inaczej ;) (np...niezgodze sie ze tylko linki w ktorych jest anchor w postali adresu przyczyniaja sie do podnoszenia pozycji na frazy niszowe scisle powiazane z contentem na ktore nie mamy linkow)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności