Skocz do zawartości

audycja w radiu linkorn

Oleg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w Księdze Narodzenia Anielskiego. Raczej to jakaś bzdura- może zażartował? Już prędzej MS ujawni kod Windows :rolleyes:

Przecież kod Windows już wypłynął. Czas na Google.

Mi się audycja podobała mimo zarzutów niektórych ludzi do wcześniejszych. Dobrze, że jest ktoś, kto próbuje coś zrobić z polskim seo. Nie przeszkadzają mi telefony i zapalniczki bo i tak mam to za darmo - powiedziane przystępnie i w pigułce, nawet jak nie ze wszystkim się zgadzam. Za to mu dziękuję.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Coś widzę, że z audycji na audycję zmniejsza się ilość seo-plujek. Mnie się podobało, ale co do zapalniczek itp to w czym problem? Nikt nigdy nie twierdził, że jest to nadawane z profesjonalnego studia. Anioł robi to za free bo ma taki kaprys i dobrze, popieram oby więcej takich osób z inicjatywą, a nie tylko krzykaczy i krytykantów.

Niech będzie pochwalony ...... prezydent

Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i jego brat ..... - zawsze

dziewica

Poziom merytorycznej krytyki audycji Linkorna zalezy od ilosci postow na tym forum z zachowaniem zasady im wiecej postow tym trzezwiej sie to ocenia.

Aniol ma jakies zapedy rewolucyjne, rewolucyjne bannery Linkorna teraz rewolucja polskiego SEO (jakby to mialo znaczenie ze polskie).

Używaj Cuilla i Hakii

I jeszcze jeden malutki pikus. Aniol mówil o PR, a nie o algorytmie Google.... Czytanie ze zrozumieniem wam średnio wychodzi, to może chociaż słuchać uważnie by się udało?

ps. netelektryk wracaj do pozycjonowania swoich panienek bo sie kiepsko sprzedajesz :jezyk1:

dziewica

o PR googla napisano juz duzo, opisano go bardzo dobrze

Ale co to daje? NIC.

Wazny jest wplyw PR na pozycje na dane frazy, i to jest wiedza warta duza kase.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Jezu, zdecydowane problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Chodziło mi o to, że ktoś tu inteligentnie napisal, że Aniol powiedział, że Google ujawni swoj algorytm w 20012, a Aniol powiedzial o ujawnieniu algorytmów PR. Więc przeczytaj najpierw 3 razy, zastanow sie, zawolaj kolege, niech ci wytlumaczy i dopiero odpowiadaj na posty.

dziewica

pomysl pionierski, ambitny i potrzebny, szkoda tylko ze jak w przypadku szkla kontaktowego wychodzi krzywe zwierciadlo..

wypowiedzi mocno nieuporzadkowane, z wieloma mocno pobocznymi watkami, wielce utrudniajace odp na pyt. co autor mial na mysli..

tezy o smieciowych katalogach i systemach, a erze pozycjonowania blogami z ust wlasiciela systemu zlozonego w ponad polowie z katalogow brzmia dziwnie..

dowiedzialem sie rowniez ze tematyczne linki wzajemne to "glupota", mam nadzieje ze nie ta sama o ktorej mysle..

supernwesem zostaje jednak twierdzenie iz stare strony sa nizej rankigowane od nowych, gdyz te swiezsze zawieraja aktualniejsze informacje, a wiemy ze swiat zmienia sie z kazdym dniem i wszystko dookola rowniez..

zeby nie bylo, gratuluje pomyslu, zycze ciut skromnosci i polecam linkorna, naprawde coraz lepszy system.

pzdr

1. Jako dyżurna seo-plujka napiszę tylko, że chętnie poplułabym jeszcze, ale od przesłuchania pierwszej audycji nie odsłuchałam żadnej kolejnej i nie mam zamiaru. Jak po zwiastunie mam mdłości to nie oglądam całości.

2. O ile się nie mylę to algorytm PageRanku w 2012 wróci do swojego właściciela - Uniwersytetu Stanforda i być może znów zostanie wypożyczony Google lub opublikowany. Tajemne informacje weryfikowalne za kilka lat mają dla mnie taką wartość jak seria o Harrym Potterze.

3. Wolę "tracić" czas na studiowanie forum po raz 120-ty i korzystanie z olbrzymiej wiedzy tutejszych użytkowników niż na odsłuchiwanie pijaru dzieciaka z grupy TWA. Na bezrybiu i rak ryba, ale trochę umiaru.

Mam wielką prośbę. Nagrał ktoś może ostatnią audycje (18.02) w radiu Linkorn ? Jeśli ktoś dysponuję takim nagraniem, bardzo proszę o udostępnienie. W razie braku miejsca na wrzucenie nagrania, mogę stworzyć jakieś subkonto i podać namiary na PW. Dzięki.

I jeszcze jeden malutki pikus. Aniol mówil o PR, a nie o algorytmie Google.... Czytanie ze zrozumieniem wam średnio wychodzi, to może chociaż słuchać uważnie by się udało?

Wiesz szkoda ze tym razem nie nagrywalem audycji....ale jestem prawie pewien ze Aniol nazwal to ujawnieniem algorytmu Google...moze sie tylko zle wyslowil i w domysle chodzilo mu o alg.PR...

Pewnie szczegoly poznamy wkrotce w ksiazce :)

Anioł robi to za free bo ma taki kaprys i dobrze, popieram oby więcej takich osób z inicjatywą, a nie tylko krzykaczy i krytykantów.

Jesteś pewna, że potrafisz merytorycznie odsiać prawdę od mitów i pirdół w tym co mówi anioł ?

Ja też jestem za tym by takie akcje trwały, by ludzie wiedzieli więcej ale dobrze by było by mówił to ktoś kto się na tym zna, tak naprawę a nie bo mu się tak wydaje.

Problem tylko w tym, że Ci co się znają nie mają czasu na opowiadanie w kółko tego samego.

Mnie wiele dziwi w słowach jakie słyszałem w dwóch "audycjach", nie mam już jednak siły ani chęci tego komentować i wyciągać "kfiatki". Słucham tylko i czekam na efekty...

Panie anioł ! pewnie to czytasz. Możesz podać tytuły tych dwóch książek napisanych przez Ciebie o pozycjonowniu i wydanych w UK ?

Takie pytanie już do Ciebie widziałem tu i ówdzie pare razy, nigdy jednak nie odpowiedziałeś na nie. Wstydzisz się swojej "płodności" ? Czy może fantazja za wielka....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Skoro seo-elita :) ma czas na pisanie takich bzdur i za elitarne uważa obrzucanie błotem tych, którzy odważą się myśleć inaczej i być ich oponentami, to sądzę, że znaleźlibyście czas na to, aby podzielić się swoją wybitną wiedzą. Nie robicie nic konstruktywnego, krytykujecie, plujecie i zachowujecie się, jak dzieci w przedszkolu licytujące się nowymi zabawkami albo tym czyj tato jest lepszy...

mkane: Jakbyś znał angielski na poziomie, chociażby zadowalającym, to zapewne w swej długoletniej i owocnej karierze natknąłbyś się na te publikacje, a czytając wyżej wspomniane książki dowiedziałbyś się czyjego autorstwa są (Aniol nie zawsze jest singlem). I narzuca mi się pytanko: kim ty w ogóle jesteś, żeby trzeba sie przed tobą (zauważ z małej litery) przedstawiać i podawać do oceny swoje osiągnięcia???

A szanowna Pani Edytka może w takim razie pochwaliła się swoimi osiągnięciami, poza pseudo zgryźliwymi uwagami i super śmiesznym blogiem? A tak nawiasem mówiąc podczas ostatniego naszego spotkania byłaś super miłą dziewczynką, co się stało???

dziewica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności