Skocz do zawartości

[hosting] IMN.pl

baca

Rekomendowane odpowiedzi

jestem z imn poltora roku. nigdy zgrzytow nie bylo, zawsze wszystko ok.

10-01-2007 dostalem taka oto wiadomosc:

"Drodzy uzytkownicy www.imn.pl oraz www.skip.pl z przykroscia musze poinformowac

ze zrezygnowalem z funkcji administratora oraz opiekuna technicznego serverow

imn oraz skip, powodem mojej rezygnacji sa nieuczciwe praktyki mojego bylego juz

wspolnika pana M. Biernackiego wlasciciela domen imn.pl oraz skip.pl, majace na

celu przejecie wszystkiego dla siebie, bylem z wami od samego poczatku, prawie

dwa lata, stworzylem imn.pl od poczatku, ciezka praca wyrobilem marke imn.pl

niestety wszystko poszlo na marne, szkoda ze tak sie wszystko potoczylo ale

niestety jesli ktos jest nieuczciwy wobec swojego wspolnika innego wyjscia nie

ma jak rezygnacja ze wspolpracy, tak wiec postapilem, prosze nie kontaktowac sie

ze mna w sprawach technicznych, aktualne numery kontaktowe znajduja sie w dziale

kontakt na stronie www.imn.pl. Informacje ta wysylam w trosce o Was, mam do tego

prawo, bo z pewnoscia wielu z was zauwazylo znaczny spadek jakosci uslug imn.pl

oraz skip.pl, imn oraz skip jest poprosu bez administratora wiec nie mozna

oczekiwac ze ktos nie znajacy sie na rzeczy jest w stanie cokolwiek zrobic aby

jakos uslugi byla na takim poziomie jak wczesniej.

Pozdrawiam

Byly Administrator imn.pl oraz skip.pl"

drugi administrator okreslil to jakos spam na www.imn.pl [na podstronie newsy]

3 dni pozniej serwer zaliczal male pady.

od 3 dni konto nie dziala kompletnie.

teraz nie wiem do kogo mam zglaszac swoje zale i pretensje, nawet nie mialem szansy na sciagniecie swiezej bazy.

powiedzcie prosze co zrobic w takiej sytuacji.

wyrazcie swoje opinie prosze.

Wiemy wiemy, wszystko leży, od paru dni działa ich strona. Panel logowania też działa i FTP. Ja zrobiłem zrzut zawartości i rozglądam się za czymś innym, kompletne olewanie klienta, żadnej informacji. Proponuję Ci zrobić to samo.

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Ani imn.pl ani skip.pl nie działa...

[maly offtop]

Panowie, to gdzie uciekac? Powiedzcie, doradzcie, bo nie chce nowego tematu robic.

na imn chlopaki mieli problemy z moim postnukiem bo im procek sie lekko grzal ale powylaczali jakies pierdolki, zapomnialem jakie - chwila roboty i dziala juz 2 lata tak.

do 25 gb miesiecznie, najlepiej bez limitu baz domen subdomen. chodzi mi o cos sprawdzonego , ze nie bede musial plakac ze mi pieniadze miedzy palcami leca jak serwer nie dziala.

ja w temacie hostingow nie siedze, jest ich max duzo, prosze wiec o rade znajacych sie

[/maly offtop]

Witam;

to tylko moja opinia, i nie chce się kłócić co lepsze co gorsze, może ktoś ma inne zdanie...

miałem już tanihost.com, następnie imn.pl (który był o wiele lepszy) ale jakość zaczęła drastycznie spadać...

przez jakiś czas dręczyłem telvinet.pl na którym pojawiały się częste kilkusekundowe pady ogólnie podsumowując telvinet.pl ok, ale słaby SQL i obsługa, a jak generujesz większe obciążenia do bazy to obsługa robi się nie miła,

po drodze przewiał się też az.pl nie było problemów dopóki stały tam katalogi, obecnie gdy katuje tam coś poważniejszego i spędzam więcej czasu okazuje się ze serwer sql znika dosyć często co jest bardzo denerwujące, (a przy 7000 zapytań SQL zaczynaj już wysyłać maile :) więc przeindeksowania tabel mogą skończyć się na innym hostingu hehe)

polecić mogę home.pl na którym nie miałem większych problemów oraz progreso.pl ze względu na bardzo dobre wsparcie! Problemów też raczej nie było.

A na nazwa.pl to jakaś kicha, tam nawet modrewrite działał tylko wtedy gdy miał dobry dzień :/

Pozdrawiam

Tru

brak sygnatury

Bralem pod uwage IQ.pl NQ.pl PROGRESO.pl i KEI.pl .

Obdzwonilem ich, popatrzylem jak to cenowo wyglada.

Chlopak w progreso jednak zapewnil mnie, ze progreso ma najlepszy sprzet w polsce obecnie, ze "przyjmuja na klaty" phpbb i nie sa im straszne.

Mam 14 dni na test mojego super hiper post nuka - ktory notabene TEZ nie jest im straszny.

Podsumowujac. Jak narazie 14 dni testu.

Cena ok, support ok (ja lubie jak mi ktos szczerze doradzi i powie co wg niego (znajacego sie na rzeczy czlowieka) w moim przypadku bedzie najlepsze).

Za kilka dni dam znac czy post nuka przyjeli na klate czy jednak nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności