Skocz do zawartości

chinskie reklamy :/ problem

wilku997

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :D, w adsense jestem juz od dwoch miesiecy i mam jeden duzy problem ;/ , na mojej stronie gdy zamieszczam teledysk z youtube robie cos takiego, najpierw mam link oto przyklad :

https://mojastrona.com/teledysk.php?linkdot....com/AYf34EFde3

i mam tak dodanych 600 teledyskow, jest duzy problem gdy ktos wchodzi na tą strone to adsense wyswietla chinskie reklamy :/ , wogole nie czaje o co chodzi, czy to wina odnosnika na koncu (pewnie tak). i dwa najwazniejsze pytania do was :

1. Czy można to jakos zmienic zeby wyswietlalo albo polskie albo angielskie reklamy

2. Dlaczego dzieje sie cos takiego, przeciez mam strone w polskim jezyku i gdy wyswietla sie teledysk to sa polskie słowa wszystko po polsku ;) .

ps. sorki ale nie moge podac prawdziwego adresu mojej strony

Kolego, Ty masz nie problem z AS, a z cala strona...

zerknij tutaj

ale w kontekscie tematu, to moze sprobuj usunac te google_ad_section_start i zobacz jak bedzie...

EDYCJA: i jak napisal Irek, uporzadkuj kod, bo burdel ma potworny...

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności