Skocz do zawartości

filtr na frazy na które się nie pozycjonowało ?

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Przykład? Moja strona www.execute.pl Dostała filtry na wszystkie interesujące mnie frazy np. "robienie stron" "tanie strony" "tworzenie stron"... (Na te 2 pierwsze frazy od dłuższego czasu nie pozycjownowałem) Co ciekawe filtr nie obejmuje jedynie frazy "projektowanie stron" a może to jedynie kwestia czasu, kiedy dostanę filtra i na tą frazę... Pozdrawiam

Ps. Tylko jak sprawdzić czy jest się w top 1000 ? Moje narzędzia sprawdzają tylko do top 500...

Sytuacja trwa od około 2 tyg. Fraza "tworzenie stron" 40-50 miejsce, "robienie stron" top 5. "Projektowanie stron" - miejsce ok 100. Nie ukrywam, że dodawałem dość dużą liczbę linków z zagranicznych blogów itp, ale myślałem że ewentualny filtr przytrafi się tylko pozycjonowanym frazom. Być może to też sprawka tego updatu który teraz trwa, sam nie wiem... Teraz staram się być najbardziej konkretny jak umiem

Ps. Sprawdziłem ręcznie np dla frazy "tworzenie stron flash" byłem na miejscu 3-5, teraz jestem 3-5 ale od końca indeksu, około miejsca 800 (czyli to nie filtr), pytanie, co to ?

moze przeoptymalizowanie strony ? coś nietak z kodem ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Sprawidziłem, dla wszystkich fraz o których pisałem plus jeszcze kilku oprócz "projektowania stron" aktualnie zajmuje miejsce w TOP 5, tyle że z drugiej strony indeksu... Wywaliło mnie poprostu na sam koniec... Czyli to nie filtr? Czy ktoś już nazwał takie zjawisko? Czy taka kara będzie trwała wiecznie?? Czy ktoś się już z tym spotkał?? Wiem, ze to dużo pytań, ale proszę o opinie, szczególnie osób które się z tym spotkały.

Ps. Jeżeli to zjawisko odkryłem ja to nazywam je "magicznym kopem Romana G" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności