Skocz do zawartości

problem z pewnym słowem kluczowym

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

czesc wszystkim

prowadze forum oparte na PHPBB www.matura.biz.pl

nie wiem co sie stało, ale na słowo "matura" wogóle mnie w googlu nie widac

po wpisaniu allinanchor: matura strona jest na 3 miejscu

czyli na strone został nałozony filtr

wejdzcie i zobaczcie co mogło to spowodowac

słowo "matura" nie pojawia chyba sei zbyt często na stronie

dzieki za pomoc

próbuje teraz dodawac jak najwiecej linków ze słowem "matura" i zobaczymy co z tego będzie

dzieki za pomoc

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

strona www.matura.biz.pl istnieje od 4misiecy

strona znikneła pod koneic grudnia

takze nie wiem co jest

na hasło "nowa matura" jestem pierwszy

na inne słowa w połaczeniu z matura take strona zostaje odnaleziona

jednak na samo "matura" pustka ;)

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

sandbox istnieje ?

jakieś filtry są napewno, to da się zauwazyć gołym okiem

Też mam przykład: strona https://horoskop.talizmany.com/ nie wyświetla się z hasłem horoskop a z allinanchor:horoskop jest na 4 poz. We frazie np. horoskop indywidualny jest 1

Jak z tego wyjść ? W poście Sandbox i filtry na słowa kluczowe opisane są próby usuwania strony z indexu i ponownego oczekiwania na indexację jednak to może skończyć się błędami. Wprawdzie filtry zniknęły ale do tej pory strona https://szablony.stron.pl nie ma wywoływanej z poziomu toolbara Google kopii a z poziomu rankingu ma kopię.

Myślę że w takich przypadkach najlepiej będzie zasilać serwis linkami z AnchoTextem w którym wprost nie występuje zagrożony wyraz. Czyli w przypadku "matura" powinny pojawić się w sieci linki w postaci "Czytaj forum - zdaj maturę" bądź inne najwyżej z odmianą tego wyrazu.

Przydałoby się mieć także trochę linków z zewnątrz do własnych podstron a nie tylko do strony głównej.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

a może dostałeś bana za nie przestrzeganie regulaminu:

clipboard8cy1.jpg

Strony nie mogą zawierać żadnych bodźców skłaniających użytkowników do klikania w reklamy. Tyczy się to także zachęcania użytkownika do kliknięcia w reklamy lub odwiedzania stron reklamującego, jak również zwracania zbytnio uwagi reklam np. wyglądem. Te czynności są surowo zabronione, aby uniknąć potencjalnych wzrostów kosztów reklamującego. Na przykład, strona nie może zawierać takich zdań jak: “kliknij tu”, “wspomóż nas”, “odwiedź te strony”, lub inne pisane podobnym językiem, który mógłby pasować do każdej reklamy, niezależnie od zawartości.

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności