Skocz do zawartości

Dla wszystkich megaspemrow

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

Już jest redirect na inną stronkę, ale w cachu jest ciągle ;)https://209.85.135.104/search?q=cache:rwaAE...lr=&strip=1

EDIT: prośba do moderatora o usunięcie poprzedniego posta.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Hmm, no cos - coraz wiecej smiecia w internecie i bedzie coraz wiecej - taka widze przyszlosc - jedyna metoda jest UMIEJETNOSC SZUKANIA - co w niedlugim czasie byc moze bedzie standardowym kursem w kazdej firmie szkoleniowej dla pracownikow i kto wie... w szkole podstawowej ? ;)

Prawdziwy spamer... yyy... pozycjoner - patrzac na wyniki wyszukiwania na pierwszy rzut oka wie gdzie warto zajrzec a co jest spamem :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

A na końcu śmietnika bardzo mmiły link ;) h**p://www.flamaster.info/ ciekawe czy to ich robota :)

To już da się ładniejszy śmietnik wygenerować

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

K oplaci się ale tylko na jakiś czas... wcześniej czy później ktos Cie podkapuje ;)

Można zrobić tak:

Robić spamy i wbijać co chwilę w top10 inny i zbierać bany i filtry (zalezy na ile hamski spam) lub'

stawiać spamy jako zaplecze dla innych stron i się z nimi nigdzie w serpach nie wychylać i wtedy śpisz nieco spokojniej ;)

Peakclickowe spamy nigdy mnie nie bawiły, z resztą nigdy nie miałem takiego zaplecza , żeby coś takiego wynosić, a odpowiednich spamiarek nie chce mi sie pisać (pewnie nie umiem). Zawsze pod zaplecze się tytłało, a najlepsze są spamy, które na nie nie wyglądają, to i w serpach można sie nie chować.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

stawiać spamy jako zaplecze dla innych stron i się z nimi nigdzie w serpach nie wychylać i wtedy śpisz nieco spokojniej ;)

Hi, masz na myśli nie wychylanie się ze stronkami do których jest redirect czy samymi spamami ...

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności