Skocz do zawartości

dodawanie do katalogów

fortunek

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli chodzi o dodawanie do katalogow, ja praktykuje sposob polegajacy na wybraniu witryn o najwyzszym PR z listy https://www.katalogiseo.info/str-pr-10-0.html i lece po kilka dziennie. Nie tylko qlweby, bo te nie maja najwyzszych PR. I co reczne wstawianie, to reczne... automatow nie polecam osobiscie, bo mozna zrobic wiecej kuku stronie niz pozytku ;)

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

Także automatów nie polecam. Często bowiem, strony są dodawane do katalogów o niskim PR, a to nie koniecznie dobre..

A w temacie, to jeśli twoja strona daje się podpiąć pod kilka kategorii (nie na siłę) to polecam to rozwiązanie (google), na siłę jednak nie ma co kombinować.

Nawet lepiej jest czasem dodać do katalogu o PR0, linki prowadzące do twojej strony muszą wyglądać naturalnie. Ale wracając do automatów, wcale nie uważam że np: adderem można zrobić swojej stronie akuku , umiejętne korzystanie napewno będzie plusem. Pisząc umiejętne mam namyśli 4-5 różne tytuły, 2-3 różne opisy, mieszanie słów kluczowych oraz 3-4 katalogi dziennie. Wtedy to wygląda naturalnie, przynajmniej tak mi sie wydaje.

Jeszcze sie tak zapytam, czy G widzi różnice między dodanym wpisem ręcznie a automatem? Według mnie to jeden diabeł, dla google liczy sie link. Jakie są wasze odczucia?

Pozdrawiam

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Jeszcze sie tak zapytam, czy G widzi różnice między dodanym wpisem ręcznie a automatem?

Nie widzi. Link to link a skad ma wiedziec kto go dodal ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności