Skocz do zawartości

prosze o krytyke

grager

Rekomendowane odpowiedzi

no wiec przygotowujemy nowy wyglad strony itp itd i chcialbym uzyskac dokladne informacje co wam sie nie podoba w serwisie www. tips. pl

prosze o wszelkie uwagi to nam pomoze w dopracowaniu nowego wygladu.

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

To że jak otwieram to otwierjaa sie 2 popundery. Rozumiem ze reklama musi byc by utrzymac serwis, ale nie az tak. Ten pierwszy popunder to prawdopodobnie wasz a drugi to pewnie ktos wykupił(moge nie miec racji).

Jezeli mam racje to zrobil bym tak ze zawsze jest wasz popunder, ale jezeli ktos u was wykupi miejsce na popunder to usuówacie swój tak żeby był tego gościa co kupił.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

To że jak otwieram to otwierjaa sie 2 popundery.

Masakra. Teraz jest 1 popup i 1 popunder.

no wiec przygotowujemy nowy wyglad strony

I co Ci ze ściągniętych raz Internautów jeśli nie wrócą na Twoją stronę nigdy więcej zaatakowani na wstępie dodatkowymi oknami?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

W Firefoxie nie otworzy sie nic czego nie chce - i coraz wiecej ludzi korzysta z tego dobrodziejstwa.

Nie zmienia to faktu, ze atakowanie usera reklamami jest dzis najlepsza antyreklama.

Sama strona - bardzo przecietna wizualnie - jutro juz o niej nie bede pamietac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności