Skocz do zawartości

miniYats

gkeb

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog fajnie wygląda, zdecydowanie za mało podkategoii powinieneś poświęcić trochę czasu na podpatrzenie podaktegorii w innych katalogach. Jak narazie nie znalazłem odpowiedniej podkategorii dla siebie.

@szakal:

dodawanie podkategorii bez moderacji to nienajlepszy pomysł, chyba że stawia się śmietnik

pozdr.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@szakal:

dodawanie podkategorii bez moderacji to nienajlepszy pomysł, chyba że stawia się śmietnik

Za to sugerowanie podkategorii w pustym katalogu to też zły pomysł, bo nie wszyscy wracają do tego katalogu, żeby sprawdzić czy jest już zaakceptowana podkategoriia. Jeżeli ktoś stawia nowy katalog, powinien wpisać kilkanaście podkategorii i z głowy. Wśród tych podkategorii wtedy jest większa szansa na znalezienie czegoś dla siebie.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Katalog nie został postawiony "pusty" ma 15 kategorii glownych i obecnie 129 podkategorii. Moze to nie jest duzo ale na poczatek zawsze cos. Rozumiem ze wiecej kategorii to wiecej mozliwosci znalezienia odpowiedniej dla siebie, ale z drugiej strony nie wpadajmy w paranoje by bylo mnostwo podkategorii, w wiekszosci pustych, bo to tez odstrasza od dodawania.

Z czasem będzie dosc duzo podkategorii ktore na pewno zaspokoja potrzeby wiekszosci, a sugerowanie nowych to tylko przyspiesza i pozwala tworzyc wlasciwe podkategorie.

Błąd! Nie mogę się połaczyć ze stroną aby pobrać jej tytuł, opis i słowa kluczowe.

tylko twój katalog mi coś takiego wyrzuca. Strona działa, i nadal jest napis. Szkoda że nie dodam stron.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Błąd! Nie mogę się połaczyć ze stroną aby pobrać jej tytuł, opis i słowa kluczowe.

tylko twój katalog mi coś takiego wyrzuca. Strona działa, i nadal jest napis. Szkoda że nie dodam stron.

Do teraz nikt nie zglosil takiego problemu wiec ciezko mi powiedziec co jest przyczyną. Jak podasz adres strony ktora sprawila problem bedzie mi latwiej. Podaj tez anachor i opis to jak sie nie uda dodac, to wpisze recznie i bedzie ok ;) Zawsze jeden link wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności