Skocz do zawartości

jakiś filtr ?

beniu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja strona się od dłuższego czasu utrzymuje na 13 miejscu i nie chce iść w górę sprawdziłem przez https://www.linkvendor.com/seo-tools/domain-popularity.html, domenę która jest na 12 miejscu i ma ona:

21xPR0 5xPR1 5xPR2 3xPR3 2xPR4 a moja która jest pod nią posiada: 168xPR0 5xPR1 10xPR2 21xPR3 7xPR4 1xPR5 .

Czy jest to jakiś filtr czy to normalne ?

Pozdrawiam

Tomahawk ma racje!

Pozatym www.linkvendor.com pokazuje ILOŚĆ, ale nie daje info o JAKOŚĆ linków: jeden link z strony PR5 z 5 linków wychodzących ma dużo więciej wartość niż jeden link z strony PR6 z 100 linków wychodzących - jeśli chodzi o PR.

Dla pozycje ważne są TEMATYCZNIE linki (nietematycznie w ilościach 10000+/100000+ najpradowpodobnie też działają ale tego nigdy nie spróbowałem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności