Skocz do zawartości

sila frazy "doradztwo personalne"

HiddenPlace

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Stworzylem serwis biura doradztwa personalnego, prowadzacy rekrutacje itp. Serwis stoi na 3 letniej domenie com.pl. Ma tematyczny kontent na stronie glownej ladnie nasycony wyzej wymieniona fraza. Bardzo ciezko bedzie mi wskoczyc do top 10? dla https://www.google.com/search?hl=pl&cli...=Szukaj&lr= domena nie byla pozycjonowana prowadzi do niej moze z 10 linkow, jej jedyna zaleta to tyle ze ma 3 lata

pozdrawiam i dzieki jesli komus bedzie sie chcialo odpowiedziec

Bardzo ciezko bedzie mi wskoczyc do top 10? .................domena nie byla pozycjonowana prowadzi do niej moze z 10 linkow, jej jedyna zaleta to tyle ze ma 3 lata

Niestety w tym przypadku 3 letnia domena nie jest zaletą. W TOP10 jest tylko jedna młoda domena reszta albo właśnie 3 letnia albo starsze.

TOP2, nieźle dopalone jak widzę.

Myślę, że do TOP10 jak popracujesz kilka miesięcy to spokojnie wejdziesz.

Zrób pare stronek tematycznych podbij je do TOP50 i nie będzie tak źle, zobaczysz :(

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Niestety w tym przypadku 3 letnia domena nie jest zaletą. W TOP10 jest tylko jedna młoda domena reszta albo właśnie 3 letnia albo starsze.

TOP2, nieźle dopalone jak widzę.

Myślę, że do TOP10 jak popracujesz kilka miesięcy to spokojnie wejdziesz.

Zrób pare stronek tematycznych podbij je do TOP50 i nie będzie tak źle, zobaczysz :(

kilka miesiecy? nie przesadzasz? np 7 domena od gory https://www.kb.com.pl/ ma 110 backlinkow w yahoo, i to nie sa nie wiadomo jakie linki. Ja mam inna domene 4 miesieczna i ma 10.000 backlinkow w yahoo. Az nie chce mi sie wierzyc ze te serwisy takie silne by nie przebic sie w 2-3 miesiace do top10 tematyczną stronka, no ale moze masz racje...

Od kiedy to w yahoo się sprawdza linki?

Wyznacznikiem są linki w msn.

Strona https://www.kb.com.pl/ jak widzisz rok 2000. Zapewne siedzi na tej pozycji od samego początku więc wystarczy jej 136 linków w msn które ma, z czego pewnie 60% nawet nie linkuje z anchorem.

Spójrz sobie na wiek domen i ilość linków w msn, a będziesz mógł wyciągnąć wnioski ile trzeba zaplecza i czasu na taką frazę.

testlr4.th.jpg

Spójrz sobie na wiek domen i ilość linków w msn, a będziesz mógł wyciągnąć wnioski ile trzeba zaplecza i czasu na taką frazę.

testlr4.th.jpg

°K° dzieki wielkie za tego screena. Do tej pory nie wiedzialem ze jest takie narzędzie jak SeoQuake. Bardzo ulatwi mi prace. Dzieki wielkie. Teraz widze ze nie bedzie juz tak latwo powalczyc o top10... jak czesto msn aktualizuje backlinki? na biezaco? Pozdrawiam

°K° sa jeszcze jakies inne bezplatne szczegolnie godne polecenia narzedzia SEO?

Zainstalowałem sobie SeoQuake i mam taki chyba głupi problem. Chciałem, żeby pod wynikami wyszukania były takie informacje (jak na tym screenie), ale nie działa mi to na Google. Sprawdzałem na MSN, Yahoo, Live.com i wyskakuje ten pasek z danymi, a na google nie. Grzebałem w ustawieniach i dalej nic. Z góry dziękuje za jakiś pomysł, poradę.

Pozdrawiam

Po napisaniu posta "oświeciło" mnie, ściągnąłem najnowszą wersje i działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności