Skocz do zawartości

certyfikaty dla firm SEO

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pozwoliłem sobie zajrzeć do statutu IAB. Przede wszystkim jest to związek pracodawców, a więc organizacja powołana do reprezentowania członków wobec związków zawodowych, uprawniona do negocjowania ponadzakładowych układów zbiorowych itp.

j. ustanowienie, rozwój oraz weryfikacja standardów i zasad stosowania technik marketingowych oraz technologii w Internecie,
to tylko jeden z wielu celów realizowany m. in. poprzez
d. wydawanie certyfikatów jakości,
i te sformułowania są nadużyciem. Sugerują bowiem, że IAB ma nadane uprawnienia lub jakąś "władzę" w tym zakresie.

Eksperyment Discover.pl

Wartość n Pagerank'u, przy czym n >= 5 umożliwia:

1) Zajmowanie wysokich pozycji na n, dowolnie wybranych (poprzez umieszczenie w tagu keywords) fraz .

2) Odportość na spam-report'y konkurencji.

3) Spotkanie z panią Halinką.

Również będe się starał o otrzymanie certyfikatu :soczek:

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

A tak przy okazji, czemu słowo "etyka" jest używane w kontekście pozycjonowania.

Bo to jest chwytliwe? Klient prędzej nabierze się na "musimy pozycjonować etycznie" niż "musimy pozycjonować zgodnie z regulaminem wyszukiwarek"...

Zapraszam na blog o użyteczności.

Pytanie jakie mi sie nasowa to: ile te firmy zaplaca za ten certyfikat tj. bardzie kawalek papieru, ktory nie bedzie reprezentatywny.

Najbardziej rozbawil mnie facet, ktory uzasadnil na tej stronie w komentarzu, ze firmy beda wydawaly i ogladaly jaki to certyfikat firma ...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Macie certyfikat: IAB-certified.png taka wersja elektroniczna. Jak chcecie kupić do niego prawa to poproszę 9,99 zł.

Pokazujcie klientom ten certyfikat. Od razu 5 gwiazdek w skali 1-5 jakości pozycjonowania mówcie !

Dla klientów Allegro.pl wystarczy :aniolek:

Już widzę rozmowę z klientem:

Klient: proszę o wycenę fraz.

Ja: 2000zł netto

Klient: Pana firma ma certyfikat IAB?

Ja: Nie

Klient: to co tak drogo?

:D

byłoby śmeiszne gdyby nie było realne...

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Na szczęście w branży SEO ważne są efekty działań, a nie posiadane certyfikaty. Taki certyfikat pomoże zachęcić do skorzystania usług firmy go posiadającej, ale w osiągnięciu porządanych pozycji rzaden certyfikat nie pomoże - i Klienci powoli zaczynają zdawać sobie z tego sprawę. IAB próbuje róznymy sposobami zwrócić na siebie uwagę i stać się wyznacznikiem standardów - pomysł dobry - ale w ich wykonaniu żałosne....

Śruby - szeroki asortyment

Stabilny hosting

jest to grupa silnych firm - mają warunki, żeby to wypromować. Jeśli kilku dobrych pozycjonerów go wykupi to pozamiatane ;p

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Już widzę rozmowę z klientem:

Klient: proszę o wycenę fraz.

Ja: 2000zł netto

Klient: Pana firma ma certyfikat IAB?

Ja: Nie

Klient: to co tak drogo?

:)

to Twoja odpowiedź powinna brzmieć : "bo zbieram na certyfikat"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności