Skocz do zawartości

nagłe zniknięcie wpisu w google

100688

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, miałem ładnie wypozycjonowaną domenę bo już na 4 stronie w google dla słowa, które ma bardzo dużą konkurencję. Problem w tym, że od 3 dni po wpisaniu tego słowa w wyszukiwarce google moja strona wogóle przestała pojawiać sie. Co najlepsze gdy wpisuje adres www i słowo kluczowe na stronie badzpierwszy.pl to tam ta wyszukiwareczka pokazuje że moja strona pod tym słowem nadal jest w google na 6 stronie, którejś tam pozycji. Przeszukałem stony w google od 5-8 ale mojego wpisu tam nie ma :/. Czy jest możliwe, że strona zniknęła tylko na moment ??

Mam nadzieję, że po skorzystaniu z tego narzędzia znajdziesz odpowiedź na forum na wszystkie terminy z jakimi się za chwilę spotkasz.

https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance/

Za każdym razem jak ktoś pisze, że strona mu zniknęła, albo, że na tej stronie jest, a na drugiej nie ma, to mam takie uczucie Deja Vu. Już kiedyś pisałem, ale jeszcze raz napiszę, pozycjonowanie solo, to dla jednej witryny okres od 6 do 12 miesięcy pracy.

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności