Skocz do zawartości

robienie sitemap na raty

agi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Robiue sitemap poprzez program gsite-crawler i podchodze do tego kilka razy, bo strasznie dlugo sie to robi. Tylko w firmie moge to zrobic (w domu mam wolny internet), ale i tak jak zaczelo sie robic ok 10 rano, tak leci do teraz, a zaraz musze wylaczyc komp. Ja wiem, ze pytanie jest z serii glupich, ale czy moge skorzystac z opcji "pause crawler" i jutro dokonczyc? A jesli tak, to jaka opcje wtedy wybrac? bardzo prosze o jakas podpowiedz, lub link do tematu (nie znalazlam takowego, ale moze juz mi padlo na oczy), bo google mnie znowu wywalio i mam nadzieje, ze jak dam mu nowa sitemap, to moze cos mi to pomoze?!!! :D

Będzie nazajutrz kontynuował - przejrzyj opcje programu. Jak masz wiele podstron albo 'ślepą uliczkę' typu kalendarz (do 2099 : ) to rzeczywiście męczy długo - ja straciłem trochę do niego cierpliwość, ładnie wypozycjonowane strony (tzn mające dużo linków) jak już G łyknie to po kłopocie - czasem sitemapę sam generuję programikiem (jak część dobrych CMS) - właściwie tylko istotniejsze podstrony (newsy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności