Skocz do zawartości

Polskie realia

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie juz znane jest ale strasznie mi sie podoba :unsure:

Mama ma synka ktory skonczyl tylko szkole podstawowa, uczyc mu sie nie chce, pracowac tez nie wiec ciagnie od lat od mamy kase i pije pod monopolowym z menelami od rana do nocy. Matka widzac jak jej pociecha marnuje sobie zycie postanowila cos z tym zrobic - uczyc mu sie nie chce, zreszta glupii jest jak but wiec pozostaje tylko praca. Poszla wiec do kolezanki ktora pracuje w posredniaku i prosi prosi o pomoc:

<mama> Zalatw mojemu synkowi jakas prace zeby sie wyrwal od zlego towarzystwa i przestal pic, wyksztalcenie ma podstawowe, nie ma doswiadczenia w zadnej pracy.

<kolezanka> no to jest dla niego praca - od jutra - bedzie murazem, bedzie dostawal 4 tys zl miesiecznie.

<mama> nie - za duzo by zarabial - ja go znam, wszystko przepije i bedzie jeszcze gorzej.

<kolezanka> no to z gorzej platnych mam dla niego - pomocnik muraza za 3 tys zl miesiecznie, bedzie tez musial troszke powozic gruzu na taczkach.

<mama> nie - ja mowie o takiej naprawde pracy za grosze - za 600 - 700 zl, zeby nie mial za co pic i ledwo mu na zycie wystarczalo.

<kolezanka> o - to juz nie takie proste - najpierw by musial skonczyc studia

Moj ulubiony czarny humor :soczek:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Rzucam studia i zaczynam pic :soczek:

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Takie są realia pomocnik budowlany jezeli ma zapał do roboty może wyciągnąć 2tys na ręke.

Magister zaraz po studiach może przeciętnie liczyć na 700-1200 na ręke.

Żebrząc na ulicy można wyciągnąć 2-3 tys.

Co ja tu robię ? :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dowcip niezły. :D

A z tym zarabianiem... nie wiem, skąd macie dane o 2-3 tys. na żebraniu.

Poza tym jest kwestia innego rodzaju. Pomocnik budowlany może wyciągnąć (jak ma zapał) do 2 tys. Ale czy może więcej?

Mgr może liczyć na 700-1200 przeciętnie. Jednak są tacy, którzy zarabiają tyle dziennie. Ile zapału musiałby mieć pracownik budowlany, żeby osiągnąć taki poziom?

Pozostaje też kwestia ambicji... ;)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Był tez wywiad u nas w katowicach na jakiś tam temat z żebrakiem i nie chcial do kamery mowic tak za free, no to rzucili mu 50zł by z nimi pogadal o czymś, potem oni juz koncza i pytaja sie go czemu nie idzie gdzies przeciez ma juz kase, a on im mowi ze 50zł?! ze on tak musi dziennie z 100zl zebrac.

Czyli miesiecznie min. 3`000zl moga wyciagnac, a jak im sie nie chce codziennie siedziec to pewnie kolo 2k zl maja.

I to jeszcze bez podatkow, normalnie zyc nie umierac... tyle ze na ulicy ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Czyli miesiecznie min. 3`000zl moga wyciagnac,

No, ale z tego jeszcze odliczyć trzeba poniesione koszty.. karton, winko itp.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności