Skocz do zawartości

Dla ambitnych!

pawelk1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mój problem jest taki że w żaden sposób zmusić google do zaindeksowania strony www.e-praca.net

Męcze się z tą stroną ponad miesiąc i na nic moje starania. Strona była przez pewnien czas w google lecz jak już znikła to na dobre.

Wiem, że są tu specjaliści w tej branży więc chciałbym prosić o pomoc w zaindeksowaniu strony. Jeśli ktoś będzie chciał się zmierzyć z tą stroną to proszę tylko o zaindeksowanie jej. Z pozycjonowaniem sobie poradze sam.

Ja już na prawde nie mam pojęcia co jest nie tak z tą stroną? Strona jest podlinkowana na kilku innych lecz bez skutku.

Strona była przez pewnien czas w google lecz jak już znikła to na dobre.

strona mogla zniknac ze wzgledu na zmiany w indeksie, 'cofniecie w czasie' wynikow... zdarzylo mi sie kiedys cos takiego, po okolo tygodniu strona wrocila jak gdyby nigdy nic.

mogla tez zniknac ze wzgledu na jakas kare. kto wie, byc moze dostales bana za lewe mety... ale to tylko moje domysly...

<meta http-equiv="zarabianie" content="ZaRabianie...."

za to i podobne kwiatki sam dalbym Ci bana :lol:

Meta tagi zmieniłem jakoś tak wczoraj czy przedwczoraj.

A strona znikłą jakiś miesiąc temu. Sam nie wiem o co chodzi.

Może wiecie w jaki sposób moża spowrotem przywrócić stronkę do indeksu?

Taki metatag znalazłem na jednej ze stron która jest bardzo wysoko w indeksie. Myślałem że jest to dozwolone i zrobiłem tak samo. (już to zmieniłem)

Myśle że meta tagi nie są przyczyną. Jak napisałem wyżej zmieniłem je jakoś tak w tym tygodniu. a z indeksu wyleciałem miesiąc temu.

Co jeszcze może być źle traktowane w moich meta przez wyszukiwarki?

Dodać więcej zewnętrznych linków 21 to troszkę za mało czym więcej linków zewetrznych do twojej strony tym większa szansa że robot szybciej ją zindexuje

Pozdrawiam

A te niepotrzebne kwiatki wywal :lol:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Robie się troszkę natrętny. Sorki ale zależy mi na wypozycjonowaniu stronki.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Możecie mi powiedzieć które tagi są niedozwolone?

I jeszcze jedno w jaki sposób sprawdziłeś ilość linków?

Jak wpisuje w google takie coś: link:https://www.e-praca.net to wyświetle mi że podana fraza została nie odnaleziona

www.widexl.com narzedzie i do meta i do sprawdzania teoretycznej ilości linków

Poczytaj forum trochę ci zejdzie :lol: ale warto

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

moze inaczej - które sa potrzebne:

title - najwazniejsze (ale to nie meta)

descryption,

keywors,

revisit after (nie zwraca uwagi na to)

nic wiecej nie trzeba - na reszte nie zwraca uwagi,

link:ww_w.adersstrony.pl

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Robie się troszkę natrętny. Sorki ale zależy mi na wypozycjonowaniu stronki.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Jak wpisuje w google takie coś: link:https://www.e-praca.net to wyświetle mi że podana fraza została nie odnaleziona

Dodać więcej zewnętrznych linków 21 to troszkę za mało czym więcej linków zewetrznych do twojej strony tym większa szansa że robot szybciej ją zindexuje

to akurat nie jest takie konieczne. ostatnio "wprowadzałem" do indexu google 2 serwisy www. wystarczyło zalinkować do nich na dominium (gdzie googlebot jest dosłownie codziennie w godzinach porannych, aż mnie to dziwi, pozytywnie of korz :hello: ) oraz w drugim serwisie biura.krakow.pl

i chyba po 2 dniach już serwisy były w indeksie. więc nie tyle ilość linków, co po prostu skąd są te linki ma większe znaczenie ;)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

to akurat nie jest takie konieczne. ostatnio "wprowadzałem" do indexu google 2 serwisy www. wystarczyło zalinkować do nich na dominium (gdzie googlebot jest dosłownie codziennie w godzinach porannych, aż mnie to dziwi, pozytywnie of korz :hello: ) oraz w drugim serwisie biura.krakow.pl

i chyba po 2 dniach już serwisy były w indeksie. więc nie tyle ilość linków, co po prostu skąd są te linki ma większe znaczenie ;)

Witam, mógłbyś spróbować z moją stronką? może uda Ci się zmusić google do zaindeksowania jej. Ja już nie mam siły. Codziennie dodaję ją do 3-4 katalogów, lecz jej jak nie było tak nie ma. Napisałem już w tej sprawie do webmaster@google.com lecz jeszcze nie odpowiedzieli.

Spróbuj powalczyć z moją stronką.

Witam, mógłbyś spróbować z moją stronką? może uda Ci się zmusić google do zaindeksowania jej. Ja już nie mam siły. Codziennie dodaję ją do 3-4 katalogów, lecz jej jak nie było tak nie ma. Napisałem już w tej sprawie do webmaster@google.com lecz jeszcze nie odpowiedzieli.

niestety nie mogę ci pomóc, ponieważ do nie jest mój site, ja tylko go programuję i się nim opiekuję. nie jest to linkownia stety/niestety i jedyne linkowania jakie mogę tu poczynić to w ramach firmowych serwisów tylko.

Spróbuj powalczyć z moją stronką.

to jest oferta zlecenia do pozycjonowania :-k

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności