Skocz do zawartości

Reklamy Adsense a zaplecze tematyczne?

b3nek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki dylemat ... (jak w temacie) zrobiłem zaplecze tematyczne, modyfikując odpowiednio treść strony pozycjonowanej, dopisując trochę "świeżej" treści. I ku mojemu zdziwieniu strona posiada nawet jako taką oglądalność (nie jest to jakaś powalająca liczba) ale wstawiając reklamy google kilka $ mógłbym wyciągnąć.

Pytanie brzmi czy google nie zablokuje mi konta ? Na moim koncie były by 2 strony praktycznie takie same (z zmodyfikowaną treścią) Jak wy rozwiązujecie takie problemy? Wstawiacie zastępcze reklamy (np jakiś programów partnerskich?)

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Jak nie obawiasz sie duplicate content to wstaw reklamy

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Ja się bardziej bałem o to że google to zinterpretuje jako spamowanie wyszukiwarki że np na dane hasło w pierwszej 10 są 3 strony 1 użytkownika (pozna to po reklamach) i poleci ban i tu i tu.

MFA to filtr na ceny klików a nie na pozycje wyszukiwarce

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności