Skocz do zawartości

[wykonam] Artykuły, opisy produktów i kategorii, treści na strony WWW, copywriting kreatywny i pod SEO | wystawiam FV

katarzyna.zawolik

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Nazywam się Katarzyna Zawolik i od ponad 6 lat pracuję jako copywriterka.

Piszę teksty na zlecenie. Wspomagam nimi zarówno sklepy internetowe, blogi, jak i usługowe strony klientów. Piszę, bo lubię. I umiem. Skorzystaj z tego.

Co jako copywriterka mogę Ci zaproponować?

– opisy produktów,
– opisy kategorii i podkategorii,
– artykuły na bloga, artykuły sponsorowane,
– teksty na stronę internetową (oferta, usługi, o firmie, itp.),
– teksty na portale sprzedażowe, takie jak OLX, Allegro, Gumtree itp,
– teksty do social mediów (Facebook i Instagram),
– treści do newslettera,
– copywriting kreatywny: nazwy, hasła, slogany,
– ... a nawet życzenia okolicznościowe. :)

* Musisz jednak wiedzieć, że w żadnym z tekstów nie schodzę poniżej stawki 22 zł netto za 1000 znaków ze spacjami. To dla Ciebie w porządku? W takim razie czytaj dalej!

Dlaczego warto ze mną współpracować?

– copywritingiem zajmuję się nieprzerwanie od ponad 6 lat,
– swoje doświadczenie rozwijałam w agencji SEO,
– pracowałam jako copywriter również w agencji eventowej,
– współpracowałam jako redaktor z największym podwarszawskim portalem informacyjnym,
– odbyłam owocne praktyki w największej agencji PR-owej na Pomorzu na stanowisku creative copywritera,
– wspomagałam poznańską agencję marketingową jako korektor i redaktor tekstów,
– przez 5 lat prowadziłam własnego bloga muzycznego,
– a obecnie współpracuję z serwisem zdrowotno-life'stylowym odnotowującym miliony odsłon miesięcznie (HelloZdrowie.pl), serwisem w duchu eko i zero waste (Siedem Ósmych), ogólnopolskim magazynem (Vege) i przede wszystkim z polskim sektorem e-commerce – małymi, średnimi oraz dużymi sklepami internetowymi,
– prowadzę własną działalność, więc wystawiam faktury VAT, a to oznacza, że nie tylko będzie łatwiej Ci się ze mną rozliczyć, ale jest też dowodem na to, że klienci regularnie korzystają z mojej pomocy.

7 rzeczy, które masz u mnie jak w banku:

– pełną optymalizację tekstu pod względem SEO,
– odpowiednie formatowanie – tekst gotowy do wstawienia,
– analizę działań contentowych konkurencji,
– opracowanie słów kluczowych w oparciu o sprawdzone narzędzia marketingowe,
– wplatanie fraz kluczowych z wyczuciem,
– dwie poprawki tekstu w cenie,
– stały kontakt i terminowość.

Co mówią o mnie klienci?

| "Jedynie co mi pozostaje, to skorzystać z usług ponownie. Polecam. Marek"
| "Mogę polecić współprace z Panią Katarzyną - dobra komunikacja, dobra reakcja na uwagi, prace zakończone przed terminem"
| "Bardzo dobra robota w wykonaniu p.Katarzyny. Współpracujemy z nią już od dłuższego czasu i za każdym razem jakość tworzonych treści (nawet skomplikowanych artykułów specjalistycznych) jest na bardzo wysokim poziomie. Krótki czas oczekiwania przy zachowaniu wysokiej jakości tekstów."
| "Sprawnie, rzetelnie, uwagi brane pod uwagę i wprowadzane w życie. Teksty dobre, według wytycznych. Chęć współpracy i dogadania się na bardzo zadowalającym poziomie."
| „Kapitalna współpraca! Pani Katarzyna niemal z marszu wpisała się w dotychczasowy sposób komunikacji i "ton", w jakim tworzone były dotychczas treści."

Napisałam już tysiące tekstów i rozliczyłam setki umów – wszystkie w terminie i z powodzeniem. Przy tym zawsze stawiam na jakość, nie ilość, dlatego masz pewność, że Twoje zlecenie będzie dla mnie priorytetem, nie kolejnym tekstem do odklepania.

Nie zastanawiaj się dłużej. Ten czas możemy poświęcić na pracę nad tekstem i realną poprawę Twojego biznesu. Skontaktuj się ze mną mailowo: katarzynazawolik@gmail.com. Odpowiem jeszcze tego samego dnia!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności