Skocz do zawartości

zmiana w wyniku zapytania site:

weecioo

Rekomendowane odpowiedzi

Tak FYI, bo może to co znaczy.... a może nie :D ale pierwszy raz widziałem - mam ci ja qlweba, co jakiś czas sprawdzam jaki ma site przez site:www. bcx. pl - i zawsze było x wyników jak należy.

A dziś, po pierwsze po zapytaniu z "www" wywalił także subdomeny, czego wcześniej nie robił, a poza tym pokazał właśnie 3 wyniki dla www.bcx.pl i dwóch subdomen które są na serwerze (baranek.bcx.pl i panorama.bcx.pl) - a reszta podstron poszła w "Aby pokazać najbardziej trafne odpowiedzi, pominięto kilka bardzo podobnych stron do tych 3 już wyświetlonych. Jeśli chcesz, możesz powtórzyć szukanie we wszystkich stronach razem z pominiętymi wcześniej". Ale tylko to, wypisało że jest tyle podstron ile ma być.

cóś się zmienia :)

to że zauważyłeś wczoraj nie znaczy , że tego nie było wcześniej , obserwuje to zjawisko od miesiąca, i zawsze najszybciej następuje na nowych stronach, równolegle postępuje przy starszych serwisach mówie o chowaniu stron w wynikach uzupełniających site, natomiast burdel w site wrzucający w wyniki subdomeny obserwuje od około 10 dni

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 3 tygodnie później...

a to podbijam, bo dziś znów coś dziwnego spotkałem- może ktoś znaczniejszy wyciągnie jakieś wnioski :) Wszystkie sajty które sprawdzałem (ok. 10), które powinny mieć site powyżej 10 000 miały.... 260. Ni mniej, ni więcej, a dokładnie tyle wszystkie jak jeden mąż. Stan taki trwał ok. 2h potem wróciło do normy....

po zapytaniu z "www" wywalił także subdomeny

mi nasunęło się skojarzenie z tematem:

Subdomeny odchodzą do śmietnika?

skoro google ma zacząć traktować subdomeny jak podkatalogi, to logiczne, że zaczyna się od wyrzucania ich dla zapytania site: nawet jak podamy www na początku.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności