Skocz do zawartości

Czy zmiana kolejnosci wyrazow w anchorze wystarczy?

kazek01

Rekomendowane odpowiedzi

Czy trzeba stosowac inne wzrazy jako uzupelniacze anchorow? Czy stosowanie roznych kombinacji slow kluczowych i roznych polaczen tylko niektorych z nich jest lepsze. ogolnie co jest najlepsze, mam 5 glownych slow kluczowych i chcialbym, zeby one sie glownie przewijaly.

Pytanie drugie, po wpisaniu link: domena do niedawna mialem 30 linkow, a niedawno spadlo do 16 mimo, ze caly czas dodaje do katalogow, czy to znaczy cos zlego? Jak wpisze sama nazwe domeny to wyskakuje ok 900 wynikow.

Pytanie trzecie: na slowa kluczowe jestem wysoko jak na wiek domeny i konkurencje, ale na frazy slowo kluczowe + miasto to w duzych miastach nie jestem za wysoko, czy mam zmienic jakos sposoby dodawania linkow? Nie moge przecierz dodawac linkow dla kazdej miejscowosci

Pytanie czwarte: mimo dodania w narzedziach dla webmasterow mapy strony przyjetej i zweryfikowanej z 1200 podstron na zapytanie site: domena wyskakuje tylko ok 80, czy t naturalne?

Z gory wielkie dzieki za wyrozumialosc i pomoc, pozdrowki dla wszystkich ;)

1. Ogólnie jest tak, że im mocniejsze słowo, a cały czas będziemy używać jednego anchora możemy dostać filtra. Osobiście zmieniam anchory tylko i wyłącznie wtedy, gdy pozycjonuje mocne zapytania.

2. Gdzie wpisujesz? W Google? Google pokazuje próbkę stron linkujących do Twojej.

3. Albo zoptymalizuj swoją stronę na slowo kluczowe + miasta, albo musisz zacząć linkować z takimi anchorami, jeśli powiedzmy będą to i tak popularne hasła (optymalizacja może nie pomóc).

4. Polinkuj wewnętrznie dobrze stronę, to z mapą możesz dać sobier spokój, wystarczy, że będziesz linkować do głównej. Ogólnie to jestem w opozycji do poglądów o cudotwórczych mozliwościach mapek. Polinkuj dobrze stronę wewnątrz i z zwenątrz a googiel i tak weszystko zeżre. Odpowiedź odnośnie situ jest zawarta w odpowiedzi na to pytanie.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności