Skocz do zawartości

10 tygodni pozycjonowania i żadnych efektów

MOUKETTA

Rekomendowane odpowiedzi

mam stronę od końca listopada i od tego momentu zacząłem ją dodawać do katalogów, jestem w katalogu WP (2 wpisy o PR1), ONETU, pododawałem do katalogów z PR6, PR5 i części z PR4, mam nawet 2 wpisy w podkategoriach które mają PR3 (zaindeksowane) i jakie efekty - ŻADNE nawet najmniejsze, na słowo kluczowe (700.000 wyników jak byłem na 250 pozycji tak i jestem - a slowo kluczowe znajduje sie w tytule strony), moze zapisać się do farmy linków, słyszałem, że po 3 dniach widac efekty, moze wtedy bebe mial jakąs korzysc z placenia za domene,

Aha, strona jest dobrze zbudowana

adres strony

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Linkuj nadal ja miałem tak ze nei było widac efektu 3 miesiące 450 pozycja w google na gry podobne na gry online i podobna na stare gry. A pożniej przeszkoczyłą nagle na te 3 frazy koło 40 pozycji i nadal stoi z googel jest róznie trzeba czekać na efekty nei jest to takei hop siup.

Nie masz zaplecza nie masz pozycji.

Proste i logiczne jak konstrukcja cepa.

NIE.

Na proste frazy nie potrzebujesz zapleczy.

Na troche trudniejsze: DOBRE katalogowanie i kilka innych DOBRYCH linków też mogą być wystarcze na fajne pozycje.

PS: Jeśli nie masz zapleczy musisz isć na jakość a nie ilość linków.

Panie, nie pisz wielkich liter, tylko weż z 10-20-30 zeta i kup sobie na allegro, lub tu pare porządnych linków (tylko poradz się jakie lepej kupić:), możesz też się wymienić, chcesz -ze mną - możemy.

Przecie te linki z katalogów dopiero za pólroku możesz poczuć, sam mówisz sklep, brak czasu, napewno płaciłeś za domenke za serwer, no to dlaczego chcesz na najważneszym chcesz oszczęzać? Nie rozumiem. tu Ci każdy pomoże, ale kiedy piszesz że masz niby biznes, sklep, domenke serwer i szkoda ci na linki kasy, no to ja czegoś jednak nie kumam.

nie ma co tak jechac z miejsca po facecie

MOUKETTA:

po pierwsze jak masz problem ze strona to podaj adres i frazę której problem dotyczy

po drugie pozycjonowanie trwa długo ale wszystko zależy od frazy

po trzecie pozycjonowanie nie jest tanie - nie ma nic za darmo

po któreś tam "pozycjonowanie nie jest dla każdego"

no a jak poczytasz więcej to będziesz przynajmniej potrafił zadać konkretniejsze pytanie nie narażając siena publiczny lincz ;)

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Na proste frazy nie potrzebujesz zapleczy.

Na troche trudniejsze: DOBRE katalogowanie i kilka innych DOBRYCH linków też mogą być wystarcze na fajne pozycje.

TTSEO obawiam się że google zaczyna nie zwracać uwagi na strony linkowane wyłącznie z katalogów. Podkreśliłem wyłacznie gdyż jeśli masz linki z porządynych serwisów to linki z katalogów też są brane pod uwagę.

Wnioskuje to po ostatnich moich ,,katalogowaniach" stron śmietników na banalne frazy. Przykład, fraza ,,single" , wydawałoby się że jeśli chodzi o polskie google że to fraza mocno niszowa. Kataloguje ją już 3 miesiące i strona www.single.com.pl nie jest nawet w pierwszej 500 wyników. Oczywiście różnicuje anchory.

Takich przypadków tylko katalogowanych mam kilka.

mam inne doświadczenia i mam kilka witryn wepchnietych w top3 wyłącznie katalogami, fakt , że na wyniki katalogowania trzeba znacznie dłużej czekać niż na pozycjonowanie z zaplecza ale dalej katalogi robią swoje ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

bo pewnie dałeś troszkę linków z systemu

zauważyłem, że to wystarczy, żeby google dało sie nabrać i uznalo stronę za normalnie linkowaną

ale fraza musi być prosta, no i ja podlinkowuję z systemu ręczne wpisy w qlwebach z modyfikacją jachu - to daje niezłe efekty - jak małe stronki tematyczne

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Linkme Ze swoich stwierdzeń widze że działa masz pełne statystyki na jakiej stronie jest twój link ,możesz dawać wiele przykładów anachromu na 10 linków z systemu zdobyłem 1 pr5 + 2 pr3 + 4 pr1. Cena linków jest zróznicowana od 10ptk do 100ptk zalezy od pagerank strony i czy strona jest główna czy podstroną. Strony odawane do systemu są dobrze werifikowane i system jest tak dopasowany by niszować katalogi fora a punktować dobre strony i top na tyle

https://linkme.pl/?ref=6098 Link PP

https://linkme.pl Bez PP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności