Skocz do zawartości

wyklikiwanie reklam

Easy_Rider

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

jesli byl podobny temat, prosze poprostu przeniesc do kosza, nie znalazlem nic

Sytuacja:

dzisiaj do 12 mialem wyklikana kampanie, powtarza sie to regularnie, 12 z 14 klikow w jedno slowo, a slow jest sporo, nie zdazalo sie to kiedys, dopiero od jakiegos czasu; przy tym, zero zainteresowania klientow, ani jednego telefonu, zero maili ze strony o klikniete slowo kluczowe.

Sytuacja jest taka, ze dalem dosc duzo za to slowo i aktualnie wlasnie jest odpowiedni na nie czas, nikt z konkurencji nie przebil mnie wiec reklama byla pierwsza, druga reklama podemna to firma z miasta ktoremu odpowiada jeden z najczesciej wizytujacych adresow, mimo iz jest to zupelnie na drugim koncu polski. Zdaje sobie sprawe ze kliki z jednego ip po ktoryms przestaja byc zliczane, ale niech kliknie codziennie ze swojego ip i kilka razy zastosuje proste techniki ... wiadomo ... mam powazne podejrzenia co do firmy ktora jako konkurencja - lub jej pozycjonujaca firma outsourcingowa - stosuje nieuczciwe techniki.

Czy cos poza napisaniem zazalenia do tej firmy moge zrobic sensownego?

To traci zupelnie sens, moge wszystkim wyklikac reklamy pod to haslo poswiecajac chwile czasu, wcale nie tak duzo, sa narzedzia, jesli sie ta sytuacja nie zmieni mam taki plan paskudny ze nikt pod to haslo sie nie zareklamuje, a ja hobbistycznie bede dziennie marnowal na to troche czasu, az sie nieuczciwa konkurencja nie nauczy, bo mnie za przeproszeniem taka kur..ca strzela

pozdrawiam

Google napewno zwraca pieniadze ze nieprawidlowe klikniecia. Osobiscie od malutkiej kampani za 50 PLN dostalem prawie 9 PLN zwrotu.

Autoryzacja kilkow nie odbywa sie wylacznie na podstawie IP i Google ma na pewno bardzo rozbudowane sposoby sprawdzania czy klikniecie jest naturalne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności