Skocz do zawartości

Ktoś dodaje moje wpisy do katalogów?

kamil1991

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam dosyć dziwaczną sytuację. Systematycznie dodaje moje strony do katalogów. Nie używam w ogóle robotów. Każdy dodany wpis odnotowuje w pliku ods (jakby ktoś nie wiedział, to OpenOffice.org Calc odpowiednik MShit Exel). Toteż wiem ile linków dodałem, do których katalogów, czy zostały dodane czy nie. Od pewnego czasu przychodzą mi na maila wiadomości o dodaniu do katalogów, ale ja do nich nie dodawałem swoich stron. Da sie to sprawdzić, bo prowadzę statystyki(od początku mojej zabawy w SEO). Zwłaszcza, że tych "dodatkowych" mailów jest już grubo ponad 30! Co się dzieje? Dziwne to, ale prawdziwe.

Pozdrawiam

Kamil

[...]Ale dodają po 3,4 wpisy na dobę.[...]

Dodają pewnie więcej, ale w takim tempie moderatorzy akceptują stronkę :)

A może Twoja stronka jest aż tak popularna, że wszyscy chcą do niej linkować? :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

moim zdaniem konkurencja. W prosty i łątwy sposób można wygryźć kogoś z rynku. To jest spory problem i nie będę się teraz rozwodził nad tym czy morlane jest dodawanie do katalogów, przez co zwiększamy pozycję. Po prostu na sposoby są sposoby. Czytaj każda przyczyna ma swój skutek. Każda reakcja kontrreakcje. Jednym słowem bezwzględna zabawa w kotka i myszkę.

Study in Poland Provide extensive information to international students about studying in Polish universities. / Strona ma pomóc młodym ludziom z zagranicy, którzy zdecydowali się studiować w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności