Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - miesięczny budżet 50 zł

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mnie najbardziej wkurzają "nastoletni biznesmeni", którzy kupują jakieś stronki za 200zł mające przynieść 1000% zwrotu inwestycji w tydzień i chcą je pozycjonować za równie śmieszną kase. Zawsze ich uświadamiam, że gdyby to było takie proste to sam mógłbym kupić taką stronę za 200zł i pozycjonować dla siebie.

Z doświadczenia też wiem, że opłaca się pozycjonować tylko poważne firmy, jak dotąd wszystkie współprace z podmiotami bez DG kończyły się na tym, że nie było ich stać na moje usługi.

Brad niekoniecznie tak jest. Obsługuje dwóch klientów którzy pracują sobie gdzieś tam w dobrych firmach na etacie i startują z własnymi pomysłami na e-biznes szukając dodatkowego źródła dochodów. A z założeniem DG czekają aż ten e-bisnes wypali. Płacą jak narazie bez zarzutów , oczywiście za miesiąc z góry :)

racja Panowie nie jechać po Allegrowiczach dzięki nim klientów przybywa :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a ja mam takie pytanie zwiazane z tematem

czy ktos kto skorzysta z usluga takiego moze sobie powaznie zaszkodzic

czy taki allegrowy specjalista pozycjoner moze cos zepsuc

nie w sensie popsucia kodu strony, tylko od strony wyszukiwarek

typu swoim "pozycjonowaniem" wrzucic ja na jakas czarna liste czy liste "podejrzanych domen"

czy jak pozycjonujecie profesjonalnie to zdarza sie wam "poprawiac" po takich ekspertach

na wszelki wypadek:

nie korzystalem i nie planuje korzystac z takich specjalistow

Ostatnio jeden facet pisał niezbyt zadowolony, bo po czterech miesięcy pozycjonowania nie widzi żadnych efektów. A linków w MSN aż 2. No chociażby jakąś dodawarką go potraktowali, a tu nic. Może się naczytali o etycznym pozycjonowaniu ?

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności