Skocz do zawartości

Google’s 950 Penalty?

bellois

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem filtra na jedna fraze po 2 miesiacach wróciło do normy jak sie zacznei panikować i przestanie linkować to koniec google musi widzieć ze popelłniło bła.

Ale tak w nawiasie wiem co jest moją przyczyna że tak cienko mi idzie oczywiście Google’s 950 Penalty o jesu co bedzie jak wyjdzie Google’s T-1000 Penalty albo Google’s Predator Penalty

[...]

Ale tak w nawiasie wiem co jest moją przyczyna że tak cienko mi idzie oczywiście Google’s 950 Penalty o jesu co bedzie jak wyjdzie Google’s T-1000 Penalty albo Google’s Predator Penalty

Strona, która otrzyma ten filtr ulegnie samo zniszczeniu.

new_asthanos.gif

rozpisywalem sie na temat swoich "nieszcześć" w innym topicu a sie okazuje ze chyba bardziej pasuje tutaj

moja stronka wyleciala z pierwszej 5 na 900-ktoras pozycje

https://www.google.pl/search?q=agencja+rekl...=N&filter=0

filtr nazwalbym przedszkolnym

Jasiu nie pchaj sie ! Jasiu na koniec kolejki

agencja reklamowa BEZobaw multimedia to nasze drugie imie....

Noclegi w Krakowie zapraszamy do Krakowa

Sklep zoologiczny wszysko dla psa i kota

• 2 tygodnie później...

Ja uważam, że jednak coś w tym jest

Mam stronę gdzie jest na 100% filtr

Do czasu nim strona nie była cała zindeksowana pozycjonowałem ja na kilka anchorów niszowych wszedłem do pierwszej dziesiątki po zindeksowaniu całego serwisu po ok 6 m-c strona poleciała na wszystkie anchory w google na sam koniec wyników.

Na yahoo, msn, i onecie trzymam się doskonale, ale co z tego skoro jak wiadomo ruch z tamtą jest żaden ;(

Przyjrzałem się w Narzędziach dla webmasterów są wyniki

Linki wewnętrzne 11464;)

Linki zewnętrzne 324;)

Teraz okroję te linki i zobaczymy co się stanie czy wrócą stare wyniki

Podejrzewam że należało by albo w tej sytuacji zwiększyć ilość linków zewnętrznych lub zmniejszyć linki wewnętrzne

decent

Ten filtr jest ostatnio bardzo modny w google. Wywalenie domeny na pozycjonowane frazy na koniec indeksu jest faktem. Mi właśnie przedwczoraj strona wróciła po 2 miesiącach z tego filtra na kilka ważnych dla mnie fraz. Co do nazwy tego filtra to nie jest ważne czy jest to Google’s 950 Penalty czy Google’s 9500 Penalty czy jeszcze inaczej. Ważny jest objaw tego filtru i to o jaki filtr chodzi.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

rozpisywalem sie na temat swoich "nieszcześć" w innym topicu a sie okazuje ze chyba bardziej pasuje tutaj

moja stronka wyleciala z pierwszej 5 na 900-ktoras pozycje ....

Ale jednak powróciłeś !

Robiłeś coś? Ile tam siedziałeś?

Pozdrawiam, Radek.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności