Skocz do zawartości

Dobre reklamy kontekstowe dla stron niezgodnych z GA

hoRacy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Prowadze stronke:

Oceń cycki - multimedialny system oceny piersi

Dostalem mail od google apropos lamania regulaminu przez strone (tresc dla doroslych, z czym do konca sie zgodzic nie moge). Szukam wiec reklam zastepczych, dla providerow ktorych nie bylo by problemu z "trescia" strony.

Czy moglibyscie mi cos polecic?

Pozdrawiam serdecznie.

Twoja strona praktycznie nie ma contentu - więc niby jak chciał bys zeby działał tam jakikolwiek kontekstowy system reklamowy? Boot miał by analizować co jest na zdjęciu i dopasowywać odpowiednie reklamy?

Polecić moge czytanie regulaminu i forum to może załapiesz o co chodzi w reklamie kontekstowej...

pozdrawiam

Polecić moge czytanie regulaminu i forum to może załapiesz o co chodzi w reklamie kontekstowej...

pozdrawiam

Tzn. mam reklamy kontekstowe na jeszcze 4ech stronach z mocno rozszerzonym contentem i wiem o co w tym chodzi. Nie zmienia to jednak faktu, ze na w/w stronie, gdy GA jeszcze dzialalo - wyswietlaly sie odpowiednie reklamy do TRESCI (mialkiej, a jednak) - reklamy bielizny, operacji, itp.

Proponuję program partnerski jakiegoś sklepu z bielizną erotyczną.

Poszukam w takim razie, dzieki wielkie.

tresc dla doroslych, z czym do konca sie zgodzic nie moge

na domowe przedszkole to tez nie wyglada.  Bardziej jak efekt czarnobyla :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Nie, nie robie sobie jaj. Serio mowie :)

Wiem, to smutne :D...

Konta mi nie zawiesili, po pol roku trzymania tam reklamy google - wyslali upomnienie:

"Zgodnie z zasadami polityki programowej, wydawcy AdSense nie mogą zamieszczać reklam Google na stronach, które zawierają treści dla dorosłych. Ponieważ Państwa cała witryna jest poświęcona takim treściom, mimo, że są to tylko kobiece piersi, wyświetlanie reklam w takiej witrynie nie jest zgodne z naszym regulaminem."

hmmm też mam na stronie trochę treści (nie w całości jak u Ciebie) lekko erotycznych ale na razie nic nie pisali.

Zastanawiam się teraz czy jak reklamy AS nie będą wyświetlane tylko na tych podstronach przeznaczonych dla dorosłych to regulaminu nie narusza się domyślam. Czy się mylę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności