Skocz do zawartości

1000 zł dodatku miesięcznie dla 8 osobowej rodziny

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wszystko wskazuje na to że w naszym kraju będzie przez najbliższe lata coraz gorzej, a wczorajsze i dzisiejsze wydarzenia przekonały mnie o tym.

Posłowie rządzącej koalicji i oczywiście rzeczniczka praw dziecka (która podczas wyborów na swoich ulotkach umieściła zdjęcie JP II) wpadli na pomysł że idealnym modelem rodziny powinien być model 2+3, to jeszcze można zrozumieć ale jednak dla nich to było za mało i zaproponowali dla rodziny 6cio dzietnej aż 1000zł dodatku miesięcznie :)

To nie koniec bonusów, poseł PIS zaproponował ze rodziny 6cio dzietne mogły by liczyć na darmowe bilety do kin, na basen czy kręgielnie.

W obydwu przypadkach idealnej rodziny kobieta nie powinna pracować oczywiście jestem za ale już widzę jak się utrzymują za jedną średnią krajową lub średnią hipermarketową:P

Dzisiaj sobie odpaliłem onet, pewny że pomysły partii rządzącej mnie nie dopadną. Długo nie trwała ta błoga chwila ponieważ natrafiłem na to Polska jak Iran?.

Dzisiaj się już mocno zastanawiam czy włączać TV lub oglądać serwisy informacyjne bo może znowu się dowiem że poszło 40mln na świątynie a dzieciom chorym na białaczkę zamykany jest szpital bo nie ma pieniędzy na jego utrzymanie.

Pozdrawiam

Zero optymista Lolki

hmmm musze rozszerzyć działalność i postawić kinobasenokręgielnie :unsure:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Bardzo duzy odsetek rodzin wielodzietnych to rodziny patalogiczne ! Pija winka robia dzieci teraz menele beda mieli 1000 zł wiecej

Co ty pisesz dla wielu rodzin i ich dzieci to jest jedyna mozliwość normalnej nauki czyli że nei bedą musiały chodzić glodne do szkoły, może będzie stać rodziców. Pewno są rodziny patologicze w tym gronie ale nie mówmy że wszystkie wielo dzietne są patologiczne.

Ja mam anprzykład taką sytuacje że bez stypendium w technikum nie było mnie stać wywalić 300zł na rapitografy do dokumentacji technicznej jeden kosztuje koło 60 zł a trzeba było kupić 5.

Do mojej szkoły chodza uczniowie że wsi którzy bez pomocy nie było by ich stać na kupienie migawki na PKS większośc z nich dostaje stypenia unijne. Oraz zwroty za ksiązki a ksiązki dużo kosztują.

Od jakiegoś czasu mam alergię na politykę (polityków w szczególności) i może im właśnie o to chodziło ?

Część osób żyga jak ich widzi w TV i przełącza kanał. Ci podatni na populizm wybałuszają gały i się cieszą.

Ci którym "zależy" albo raczej "zależalo" mają już głęboko w d... co się będzie w kraju działo a reszta to

"potencjalni wyborcy" na drugą kadencję.

Becikowe ? 1000 za 6 dzieci ? Niech k... dadzą ludziom normalną pracę a przyrost naturalny skoczy o 100%

Czytam ich pomysły i cholera mnie bierze... pozostaje jeszcze jedno pytanie, jedno główne wielki z... duże pytanie. Jak to się stało że tacy ludzie rządzą naszym krajem? Chyba młodych ludzi 18+ jest więcej niż pomarszczonych staruchów kierowanych głosem ich ukochanego radia?

Ehh naprawdę podnosi mi się ciśnienie jak widze co oni wyrabiają. Dzisiaj na dzieńdobry sprawa Marcinkiewicza jako prezesa PKO. Nauczyciel fizyki prezesem banku, to może niech wezmą astronoma, ten może przynajmniej coś z gwiazd wywnioskuje.

Szkoda gadać, za Millera były przekręty, łapówy i stanowiska po znajomości, ale to blado wypada przy jawnym kolesiostwie uprawianym przez PiS, ciekawy jestem jakie przekręty wyjdą na jaw gdy skończa się ich rządy.

Zobacz tuning i drifting w Ultime.pl.

Najlepsze Strony internetowe, nie czekaj sprawdź już dziś.

Ich pensje są nei adekfatne do wiedzy

Lepper nie dostal by pracy nawet w hipermarkecie bo wymagane jest świadeco o nei karalność gada takei pierdy o ekonomi. I tylko umiał gadać Barcerowicz musi odejśc. Jak by iei barczerowicz i jego strategia masowej prywtyzacji teraz byśmy byli ukrainą albo białorusia bo kto by utrzymał tem majatek państwowy

Giertych szkoda gadać

Kaczyński nie jest zły tylko zabradzo patrz yan sprawy teczek itp zamiast zajać sie gospodarką.

Oczywiście 50 % posłow to pijawy które nawet nei przychodzą do sejmu im powinni płacić za wizyty w sejmnie moze wtedy by chodzili.

Też nie odladam polityki bo mnie szalk trafia ale niektore pomysły mają dobre

Może oni w takim razie powinni dostawać diety w zależności od liczby potomków? :D

Jarek K. by chyba wziął za kota :unsure:

Mnie wciąż dziwi jedna sprawa - dlaczego nasi rządzący wciąż uważają, że 1000 zł to dużo.

Bo znają polskie realia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności