Skocz do zawartości

Gwaltowny spadek "klikniec"

m.r.r

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawa sytuacja. Mialem dosc unormowana ilosc klikniec na witrynie. Wahajaca sie, ale praktycznie codziennie cos tam wpadlo. Zalozylem jakis czas temu katalog stron. Kilka dni temu postanowilem na niego wrzucic reklamy G zeby sprawdzic czy faktycznie tak jak mozna sie bylo spodziewac nie bedzie z tego zadnych wplywow. Tyle ze nie tylko nie ma teraz wplywow z katalogu, ale takze z mojej witryny ze tak powiem "glownej". Poprostu ZERO. Nie bardzo rozumiem jaki moze byc powod, szczegolnie ze ogladalnosc sie nie zmienila, jest ciagle na poziomie "w normie". Trudno jest mi zaakceptowac ze nagle po miesiacach ustabilizowanej "klikalnosci" z dnia na dzien mam dzien za dniem ZERO i to akurat tuz po wrzuceniu reklam do katalogu. Przypadek?

Każdy może mieć milion, wystarczy tylko zainwestować w Fundusze Inwestycyjne

Przypadek , jak długo masz stronę z reklamami adsense ? Ja mam już ok 1,5 roku i zauważyłem u siebie że w co jakiś czas spada mi liczba kliknięć o połowę poprostu kończą się niektóre kampanie i na nie miejsce wyświetlają się inne reklamy "mniej kilkalne"

Sprawdź jakie reklamy wyświetlają się u Ciebie na stronie, a i jeżeli masz niską oglądalność np poniżej 100 uu dziennie to mogą zdarzać się takie sytuacje że będziesz miał 0 kliknięć. Nie ma czym się przejmować jak za parę dni się nic nie zmieni to możesz mieć dopiero powód to paniki ;-)

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Nie ma czym się przejmować jak za parę dni się nic nie zmieni to możesz mieć dopiero powód to paniki ;-)

Hmm pozostaje czekać i obserwować;) Ale zadziwiający zbieg okoliczności. Wcześniej też mi się zdażały dni kiedy było "zero", ale teraz kilka z rzędu i to przy normalnej ilości wizyt według stat'a:)

A katalog jak można się było domyślać guzik warty ;)

Każdy może mieć milion, wystarczy tylko zainwestować w Fundusze Inwestycyjne

Nie ma czym się przejmować jak za parę dni się nic nie zmieni to możesz mieć dopiero powód to paniki ;-)

Hmm pozostaje czekać i obserwować:( Ale zadziwiający zbieg okoliczności. Wcześniej też mi się zdażały dni kiedy było "zero", ale teraz kilka z rzędu i to przy normalnej ilości wizyt według stat'a:)

A katalog jak można się było domyślać guzik warty :)

a moze ci site skacze jak DC sie zmienia.. ja wlasnie tak mam na jednej ze stron,,, roznice sa kolosalne, moze akurat ludzie wchodza na podane frazy , raz z sa w google a raz nie... a moze to wlasnie kampania Ad ;)

napisz pozniej czy cos sie zmienilo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności