Skocz do zawartości

Mój pierwszy QlWeb

lemondude

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Postawiłem właśnie pierwszego QlWebika, zapraszam do dodawania:

Katalog Seocafe.pl

Proszę także o opinie, być może coś mogę poprawić, usprawnić.

edyta: Katalog moderowany, miniaturki, wpis w 5 podkategoriach, dodawanie podkategorii tymczasowo włączone.

Pozdrawiam,

Lemon

Katalog stron

SeoCafe.pl.

seocafe_mini.jpg

bardzo przyjemny katalog :jezyk1: oby takich więcej, ale musisz go dobrze pod linkować.

Dzięki. Szczerze mówiąc dopiero zaczynam w tym temacie -> nigdy nie grzebałem w żadnym cudzym skrypcie, tym bardziej w katalogu. Ciesze się, że efekt mojej pracy jest dobrze odebrany. Podlinkowanie w toku...

Pozdrawiam,

Lemon

Katalog stron

SeoCafe.pl.

seocafe_mini.jpg

Właśnie zorientowałem się, że ktoś dodał mi około 50 pustych podkategorii. A wpisy dotyczące dość wartościowej strony -> w zupełnie nielogicznych miejscach. Czy jest jakiś komponent do przenoszenia w qlwebie podkategorii między kategoriami? Szkoda mi wylewać dziecko z kąpielą i kasować wartościowe strony.

Katalog stron

SeoCafe.pl.

seocafe_mini.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności