Skocz do zawartości

Tematyka reklam

jerry89

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,

mam taki problem na swojje stronce z google adsense. Mialem wczesniej reklamy calkiem dobzre platne. Dobra tematyka. Jednak zacząłem zmieniac troche strone tzn nie całą a jedynie niektóre podstronbyi teraz mam takie wileki problem. Bowiem tematyka reklam adsense wogole nie reaguje na tresc. Zaraz po wrzuceniu nas serwer sa pl reklamy np.serwerów i po chwli zmieniają sie one na ang. o samochodach. np vehicle, cars, bus station, które nie dosc ze są slabo paltne to i słabo klikalne. Probowalem zmieniac calkowicie tekst na oddziwlnych podstronach i dalej to samo. Pytanie moje jest takie gdzie google to zapamiętuje jakei reklamy ma wysalc na daną strone., co z tymz robic. Teraz na stronie nie mmam nawet jednego slowa 'cars" itp.:|

Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje?

jak było dobrze, to po co kombinowałeś? :jezyk1:

a poważnie, to zanim google 'przetrawi' nową treść strony musi minąć trochę czasu, np. naście dni, jeżeli po tym czasie dalej będzie tak jak było, to wtedy możesz zacząć się martwić, i tłumaczyć to np. brakiem reklamodawców (zobacz czy na innych, konkurencyjnych stronach wyświetlają się inne reklamy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności