Skocz do zawartości

www.teresa.gobart.pl

voy-tech

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Strona do oceny:

www.teresa.gobart.pl

Nie spodziewajcie się tam żadnych fajerweerków. Nie było to moim zamierzeniem.

Być może ktoś z Was zauważy jakiś błąd, który mi umknął.

Z góry dziękuję.

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

- tło jak z przed 10 lat

- copy i aktualizacja to nie jest najważniejsza informacja na stronie więc daj ją na dół

- brak rozmiaru prezentowanych obrazów a to chyba dośc istotne

- przydałaby się fajna galeria: zobacz np: https://www.e-kameleon.pl

- menu zmienia się w zależności na jakiej podstronie jesteśmy - totalnie niefunkcjonalna sprawa

Pozdrawiam

Paweł

- tło jak z przed 10 lat

- copy i aktualizacja to nie jest najważniejsza informacja na stronie więc daj ją na dół

- brak rozmiaru prezentowanych obrazów a to chyba dośc istotne

- przydałaby się fajna galeria: zobacz np: https://www.e-kameleon.pl

- menu zmienia się w zależności na jakiej podstronie jesteśmy - totalnie niefunkcjonalna sprawa

Pozdrawiam

Paweł

ad-1. Faktycznie tło - nic szczególnego (muszę nad nim popracować). Może jakieś propozycje?

ad-2. Jest na samym dole (tylko na stronie głównej).

ad-3. To samo powtarzałem mojej teściowej (to jej strona). Będę musiał wydębić od niej te rozmiary. Chociaż ona bardziej się nastawia na zamówienia niż na sprzedaż tych.

ad-4. Co do galerii to faktycznie we fleszu można zrobić efektowną przeglądarkę obrazków (to akurat nie problem). Kłopot tylko przy aktualizacji (więcej pracy), gdyby mi jeszcze za to płacili :) heh.

ad-5. Z menu faktycznie bamboła wyszła. Już przerobiłem - na razie tak - ot. Z czasem może zrobię je a'la zakładki.

Dzięki za uwagi.

Pozdro.

PS

Ale teściową to mam fajną :P

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

IMHO warto dodać nr telefonu jeśli któs chcę sprzedać przez inet - dużo klientów preferują zadzwonić, i POP albo podobne to wydatek max 16 zł za miesiąc (VOIP za kilkadziesiąt groszy jęsli jest taka możliwość) - tylko prywatny numer nie warto podać, bo klienci mogą dzwonić o połnocy (piszę z doświadczenia :)).

Witam ponownie.

Wprowadziłem trochę przeróbek zgodnie z Waszymi sugestiami. Może macie jeszcze jakieś? Z chęcią z nich skorzystam. Z góry dziękuję.

Jeszcze raz podaję link, żebyście nie musieli przewijac strony:Malarstwo Teresy Kopańskiej

• 1 miesiąc temu...

Nowe zmiany (13.03.2007):

- odświeżona szata graficzna (właśnie taki styl chciałbym zachować - vintage)

- dodany skrypt php + mysql do oceny obrazów w galerii (bardzo proszę o przetestowanie):

obrazy na zamówienie

PS

Sory za drugi post, ale inaczej nikt by tu nie zajrzał.

Pozdro 4 all.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności