Skocz do zawartości

Sensowne promowanie strony w grupach dyskusyjnych

Kasia Mach

Rekomendowane odpowiedzi

A ktoś sprawdzał, jak zareaguje G na takiego linka z anchorem w poście grupy dyskusyjnej?

A jak ma reagowac, gdy anchorem jest sam adres?

Piszę o linku z anchorem, czyli normalne <a href='adres'>anchor</a> - bezsensowne dla ludzi, korzystających z Usenetu -

ale nie wiadomo, jak widzi to Gugiel.

Piszę o linku z anchorem, czyli normalne <a href='adres'>anchor</a> - bezsensowne dla ludzi, korzystających z Usenetu -

ale nie wiadomo, jak widzi to Gugiel.

Dokladnie tak jak to zobaczy np. w pliku tekstowym albo w Twoim poscie na tym forum.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

To zależy od bramki news jak to zinterpretuje.... Normalnie powinno wyświetlić się jak o <a href... /a> a nie link z anchorem. Jak bramka zrobi inaczej to znaczy że jest napisana przez partacza. Łatwo taką wyrolować.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

wydaje mi się, że wartość takich linków jest znikoma

w googlegroups linki mają rel="nofollow"

co prawda można zrobić, żeby linki miały słowo w anchorze twojdamoena.pl/slowo_kluczowe.html

ale myślę, że linki z różnych takich nie pomoga zbyt wiele - najwyżej w indeksacji

a te z nofollow w google to juz wogóle zero

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

• 1 miesiąc temu...
myślę, że linki z różnych takich nie pomoga zbyt wiele - najwyżej w indeksacji

a te z nofollow w google to juz wogóle zero

Zero w indeksacji, czy zero w anchorPR? Znaczy się GBot wędruje, czy odpuszcza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności