Skocz do zawartości

www.zarabianie.zvk.pl

maritos

Rekomendowane odpowiedzi

- Pod FF moduł treści wystaje poza top

- Menu pionowe: na górze daj najważniejsze rzeczy nie dla Ciebie ale dla oglądającego

- Fonty nieco za małe jak na taką długość wiersza.

- Ilość osób on-line i ilość odwiedzin robotów nie potrzebne nikomu prócz Ciebie więc możesz to ukryć.

W zasadzie stronka jak tysiące innych, brak wyróżnienia się = brak userów.

W zasadzie stronka jak tysiące innych, brak wyróżnienia się = brak userów.
niby jak moja stronka ma się wyróźniać
Pod FF moduł treści wystaje poza top

Naprawione

Fonty nieco za małe jak na taką długość wiersza

jaką wielkość proponujesz może 11px

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

ładna nawet, mi sie podoba

ale również uważam żemenu nie powinno wyglądac tak:

"Menu serwisu

Strona główna

Wymiana linkami

Polecaj serwis

Linki

Mapa strony"

to sa rzeczy ważne dla Ciebie a nie dla potencjalnego odwiedzającego, te rzeczy możesz dać na sam dół

Szary jest ładnym kolorem, utożsamianym ze srebrnym. Jednak u Ciebie wprowadza moim zdaniem smutek.

Strona faktycznie gubi się na tle jej podobnych. Przede wszystkim brak obrazków. Jakieś wykresiki, urozmaicenia, może nawet jako dekoracja strony - reprezenujące wzrost zarobków, przychód. Chcę się szybko dorobić, pobudź wizualną stroną moje emocje, zachęć mnie do tego, a zostanę na niej, przeczytam, dodam do ulubionych. W tym stanie - nie.

Abstrahując od treści... tekst naprawdę można ładnie sformatować. Nie należy oczywiście przesadzać z pustymi sloganami pisanymi wielką czerwoną czcionką, ale ważniejsze elementy warto wytłuścić. Na pewno w tekście są fragmenty szczególnie istotne - może lepiej wrzucić je w osobną ramkę?

Poza tym jest kilka błędów na stronie, np. użytkonik, choryzontów, nieprofsionalnie. Albo tutaj: strona www jest dosyć popularna bo wiadomo im więcej ludzi odwiedza twoją stronę tym większa szansa na to że ktoś kliknie baner - żadnego przecinka + tekst "bo wiadomo", dosyć mało profesjonalny.

Kogo interesuje to, że Google i MSN nie odwiedzają Twojej strony, a Yahoo zrobił to już 3 razy? Chcących zarobić na pewno nie. Ciebie - być może. Dlaczego więc praktycznie jedynymi obrazkami (nie licząc topu) są ikonki tych trzech wyszukiwarek?

Generalnie stopka Ci się sypie, te słowa kluczowe z tematyką nie wyglądają dobrze.

Taką listę:

a) Całkowita zmiana oprawy graficznej<br />
b) Wzbogacenie i urozmaicenie treści strony<br />

...mógłbyś przedstawić jako listę:

<ol style="list-style-type: lower-alpha">

To pewnie i tak nie wszystko.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Że łatwo będzie, nikt nie obiecywał. ;)

Co do rad, nie słuchaj wszystkich, tylko tych mądrych. Zastanów się, do kogo strona jest adresowana, popraw błędy - poprawna strona to nie tylko 100% w walidatorze. To też bezbłędny tekst.

Powodzenia. ;)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Że łatwo będzie, nikt nie obiecywał. :P

Co do rad, nie słuchaj wszystkich, tylko tych mądrych. Zastanów się, do kogo strona jest adresowana, popraw błędy - poprawna strona to nie tylko 100% w walidatorze. To też bezbłędny tekst.

Powodzenia. ;)

mądry koleś z Ciebie a przynajmniej na tekiego wydlądasz ;)

bardzo mi pomogłeś

sklep-nurkowy.png

IMO podkreślenia w nagłowkach bloków menu są za grube albo za blisko, przez co text staje się nieczytelny.

a czy coś oprócz tego dostrzegasz jakieś nieprawidłowości??

Napisz tutaj o najmniejszych drobnostkach

chcę aby mój serwis był prawie idealny w miarę moich możliwości

sklep-nurkowy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności