Skocz do zawartości

Zmiana ceny za konwersję AdSense?

mf

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu zauważyłem zmianę ceny za konwersję zgłoszenia AdSense ze 100$ na 5$, nie wiem czy tylko u mnie tak jest?

Styczeń:

Google AdSense	   x	   x%	   x	   9	   US$ 45,00

Grudzień:

Google AdSense	   x	   x%	   x	   11	   US$ 1100,00

Z regulaminu:

AdSense: gdy użytkownik skierowany przez Ciebie do programu AdSense zarobi 100 USD w ciągu 180 dni, na Twoje konto AdSense wpłynie kwota 100 USD.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

https://www.problogger.net/archives/2007/02...-tiered-system/

User sie rejestruje i zarabia pierwsze 5$ to dostajesz 5$

User w ciągu 180 dni zarobi 100$ to dostajesz 250$

prosze Panstwa, czas przeprosic sie z tymi poleceniami...

za oficjalnym blogiem AS:

AdSense Referrals:

* When a publisher who signed up for Google AdSense through your referral earns their first $5 within 180 days of sign-up, you will be credited with $5.

* When that same publisher earns $100 within 180 days of sign-up and is eligible for payment, you will be credited with an additional $250.

* If, in any 180-day period, you refer 25 publishers who each earn more than $100 within 180 days of their respective sign-ups and are all eligible for payout, you will be awarded a $2,000 bonus (bonus payouts are limited to 1 per year).

AdWords Referrals:

* When an advertiser you refer spends $5 within 90 days of sign-up (in addition to the $5 sign-up fee) you will be credited with $5.

* When that same advertiser spends $100 within 90 days of sign-up, you will be credited with an additional $40.

* If, in any 180 day period, you refer 20 advertisers who each spend more than $100 within 90 days of their respective sign-ups, you will be awarded a $600 bonus (bonus payments are limited to 1 per year).

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności