Skocz do zawartości

Zmiana ceny za konwersję AdSense?

mf

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma haczyka :D Tylko musisz mieć naprawdę niezła stronę żeby 25 ludzi co tez maja niezłe strony zdobyć ;) Dla początkującego w A$ może być ciężko w 180 dni do 100 dojść :P Szczególnie w Polsce ;p Ci co bardziej obrotni znają A$ od dawna.

Mi wpadło 2 razy 5 ... wlasnie sie dziwilem dlaczego, teraz juz wiem ;)... Cos czuje, ze dalcza rodzine wkrece w adsense - wytlumacze, ze jest to zarobek ijezeli podejma decyzje o zarabianiu to poprosze o rejestracje z mojego bannerku ;)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Właściwie to dopiero teraz się opłaca wrzucać banerki reklamujące adsense bo pomimo tych 0,06$ dziennie to i tak dla niektórych 100$ w 180 dni to była zbyt wielka bariera do przeskoczenia

Wcale nie tak trudno...

wystarczy ze dziennie bedzie zarabial 0,56$.

10 klikow po 0,06$ to chyba nie jest duzo.

kiedyś liczyłem i faktycznie, dokładnie wychodzi 0,0(5)$ więc to naprawdę nie jest trudne...

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności