Skocz do zawartości

[qlweb] Nowy ładny Qlweb

e-banki.info

Rekomendowane odpowiedzi

Sugestia: odróżnij kolorystykę czcionki KATEGORII od PODKATEGORII.

W tej chwili mają taki sam kolor i zlewają się ze sobą.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

co to za ciemnia ? ;)

nieladnie wojtku :P uciąles liste w menu INNE KATALOGI :P

Mogłbys rozróżnic Kategorie od Podkategorii ? Zlewa się wszystko w jedno (pod operetką) ... i zasugeruj też by się zdąło wyróżnić :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kolor zmieniony, dałem na biały bo nie miałem pomysłu:)

a co do "inne katalog" to ja mam taką liste, widocznie musiał mieć wcześniejsza wersje skryptu niż Ty:)

ale jak skończe moje przeróbki (bo mam jeszcze 4 katalogi do zrobienia) to pododaje tam wszystkie moje i Twoje też napewno

pozdr.

kolor zmieniony, dałem na biały bo nie miałem pomysłu

Od razu wygląda lepiej. Teraz widać co jest kategorią a co podkategorią :)

Przy stronach jest: Page Rank: -1 Wyłącz wyświetlanie PR skoro nie pokazuje poprawnie.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

nieladnie wojtku :( uciąles liste w menu INNE KATALOGI :P
a co do "inne katalog" to ja mam taką liste, widocznie musiał mieć wcześniejsza wersje skryptu niż Ty:)

W starszej wersji katalogu nie było pobierania aktualnej listy podstrony "inne katalogi" :)

PS W katalogu chyba nie dałeś chmod 777 na katalog cache :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności