Skocz do zawartości

nie lubi moich stron ?

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

witam !

A więc tak:

gify.zymen.net

https://www.google.pl/search?q=inurl:pz.icx...coff=1&filter=0

bardzo cienko.. a przeciez ponad 2000 linków.. czyżby linki z jednej domeny miały tak słaba moc ??? nawet w takiej ilości ?

kredyty.konta.osobiste.zymen.net

Podobnie jest z kredyt (i kredyty).. moja stronka cieniutko.. :lol:

na kredyt jej nawet w pierwszych 200 wynikach nie ma, a zaindeksowane coś koło 300 linków..

Za szybko indeksowało, czy co ? :-)

aha. no i jeszcze jedna domenka:

cash.zymen.net

"zarabianie przez internet"

"zarabianie w internecie"

Też poleciałem.. linków też sporo :-)

Any ideas ? Wymiana z innymi ipekami/domenami ? ;-)

pozdr.

Czytałem też o tym, iż duża ilość linków z jednej strony w krótkim czasie może nałożyć swego rodzaju filtr na dane wyrażenie+stronę.. może to bardziej pod to pasuje ? [znalezione na forum.]... tak kombinuję, bo kurde.. rozumiem jedną domenkę, ale tutaj poleciało kilka :-)

pozdr.

Czytałem też o tym, iż duża ilość linków z jednej strony w krótkim czasie może nałożyć swego rodzaju filtr na dane wyrażenie+stronę.. może to bardziej pod to pasuje ? [znalezione na forum.]... tak kombinuję, bo kurde.. rozumiem jedną domenkę, ale tutaj poleciało kilka :-)

pozdr.

Niektórzy mowią żeby nie likować wzajemnie stron

Jesli dodałeś linki masowo to duża możliwość że spadłeś

Poczekaj spokojnie ze 2-3 tygodnie

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

A przepraszam, spojrzalem na strony linkujace typu :

https://www.pz.icx.pl/newsy/

Wycofuje sie ze stwierdzenia, ze na bank!.

Jednak uwazam, ze jesli google uzna, ze strony linkujace sa slabej

wartosci (wiecej linkow na stronie niz tresci) moze uznac to za spam - i nie jest to kolego 'szy' pieprzenie:

Odsylam 'Example13'

https://www.iprcom.com/papers/pagerank/

A i jeszcze jedno,

Szy zauwaz taka rzecz : do gify.zymeny.net (gzn) linkuje gesto praktycznie jedna domena i to stronami gdzie wiecej linkow niz tresci . gzn nie linkuje nigdzie a co gorsza jest prawie bez tresci (przyczynek do uznania za bezwartosciowa), obawiam sie ze,

gzn moze zostac uznana za spam zanim zacznie istniec.

Mozemy to poddac dyskusji, ale jesli mowisz, ze pieprze, to tracisz kolego w moich oczach.

Tu miema co pieprzyć :hello: Linki z jednej domeny dodane hurtowo powodują taki spadek

Przecwiczyłem /zobaczyłem gdyby takie numery się udawały pozycjonowanie było by bardzo łatwe.

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Tu miema co pieprzyć  :D  Linki z jednej domeny dodane hurtowo powodują taki spadek

Tzn że stronka dzięki takim linkom się nie podniesie czy spadek jest tylko chwilowy?

Z praktyki widać że kara może trwać od 3 do 9 miesięcy przynajmniej tak narazie udało mi się zauważyć. za rok dwa może podam dłuzszy okres 8)

Widać wtedy róznice pomiedzy standartowym zapytaniem a zapytaniem allinanchor:

Obserwuje jeszcze jedną witrynę

Czas jest pewnie zależny od:

-czasu pobytu witryny w necie

-czy przegiołeś i jak przegiołeś :hello:

- i jak układa się ta kategoria pod anchorem

Popatrzcie na to umowne narzedzie w podpisie Szy

Pozdrawiam

heh.. tutaj zabawne rzeczy się dzieją z gify.zymen.net.. ;) Było tak: 3 dzień po dodaniu linków strona w indeksie. Kolejny dzień, strona wyleciała z indeksu.. (brak nawet wyników nawet na wpisanie adresu strony).. kolejny dzień, strona znowu(!) w google.. I tak przez kilka dni.. Później się unormowało i chwilowo strona jest w google, ale na bardzo kiepskim miejscu (tym akurat się nie przejmuję, strona była bardziej dla testów :-)

pozdr

szy: to było o mnie ? :D

Przecież zostawiłem kontekst - słowa papierosa.

Hm.. aż tak początkujący jestem : -))))

Według mnie nie, przeciwnie, całkiem miło kombinujący.

ps. A oprócz ochrzanu Twoja odpowiedź .. hm.. no właśnie, jaka jest ? :-)))))

Wielokrotnie to pisałem... Jeśli to tysiące linków z kilku domen, to według mnie ma to wartośc właśnie kilku, nie kilku tysięcy wartościowych linków.

Według mojego pokręconego mózgu dla Gugla właśnie liczy się ilość polecających (serwisów, osób, firm prowadzących jakiś serwis, whatever), a nie linków, których można przecież nawalić tysiące na jednym forum.

Nie mam czasu na szczegółówe testy niestety, ale przyjęcie takiego założenia na pewno jest dobre, gdyż stawia wyższą poprzeczkę pozycjonującemu, która skutkuje lepszą jakością linków - właśnie ich dużym zróżnicowaniem.

Nie wiem czy jasno piszę, ciężki weekend ;)

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności