Skocz do zawartości

Witam

zhao-zhuxi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

mam na imię Bartek, przebywam aktualnie na rocznym stażu naukowym w Chinach (w Polsce studiuję sinologię na Uniwersytecie Warszawskim, jestem po trzecim roku), gdzie zostanę do mniej więcej połowy lipca.

Trafiłem tu poprzez forum dobreprogramy.pl, ktoś polecał to forum. Tematyką zainteresowałem się, ponieważ stworzyłem ostatnio swoją własną stronę, którą staram się dość szybko rozwijać, w związku z czym optymalizacja powinna być jedną z rzeczy zajmujących mnie do pewnego stopnia.

pozdrawiam serdecznie

B.

Jeszcze 4h temu za Chiny nie spodziewałbym się, że o tej porze (3:33) będę witał studenta przebywającego w Państwie Środka.

Cześć! ;)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Jeszcze 4h temu za Chiny nie spodziewałbym się, że o tej porze (3:33) będę witał studenta przebywającego w Państwie Środka.

Ha, człowiek nie wie czasem, jakie dziwne niespodzianki czekajągo w środku nocy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności