Skocz do zawartości

Katalog Branżowy Projektowanie i Pozycjonowanie

wodaH2O

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż, najwyraźniej w takim razie każdy pozostanie przy swoim zdaniu. Ja uważam, że ty nie masz racji kolego.

A co do tokena do którego tak bardzo się przywiązałeś - niema go już w moim katalogu. Nie był nie zastąpiony, ani nawet w czymkolwiek szczególny.

Ale to nadal nasza modyfikacja i nasza praca a ty nadal łamiesz zasady korzystania a tym samym prawo autorskie.

A ja tam ponarzekam...

Kiepsko jest z nawigacją, dodając kilka stron do danej pod kategorii, trzeba przechodzić przez stronę główną, znów kategorię. I tak z każdą następną stroną... nawet w standardowym otwaty.pl mini to jest dopracowane! Prawie tak samo jak w modified by: pkruk.com & wedan :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

A ja tam ponarzekam...

Kiepsko jest z nawigacją, dodając kilka stron do danej pod kategorii, trzeba przechodzić przez stronę główną, znów kategorię. I tak z każdą następną stroną... nawet w standardowym otwaty.pl mini to jest dopracowane! Prawie tak samo jak w modified by: pkruk.com & wedan ;)

Mar.

Ok, mysle, że to poprawiłem - po dodaniu strony można cofnąć się do podkategorii, kategorii lub na stronę główną. Dzieki, że zwróciłeś na to uwagę.

strasznie trundo sie czyta token, czasami wrecz sie nie da

Ale chodzi ci o bardziej o kolor czcionki czy jej krój? Bo to często zależy od ustawień monitora, więc mi jest trudno się domyślić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności