Skocz do zawartości

Pytanie o e-serwer.net | iserve.pl

yoogii

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś może konta na tych serwerach?

Jakiś rok temu założyłem w promocji na e-serwer.net i działa średnio. Częste pady, strony wolno się ładują, przy ściąganiu plików spada z 50 do 20 kilo....

Pisałem do nich o tym nic nie odpisywali. Napisałem czy można powiększyć przestrzeń dyskową to od razu dostałem odpowiedź, że tak i podali link do aukcji allegro a tam odnośnik do https://iserve.pl/ . Mogę sobie tam kupić i mi połączą oba serwery w jeden.... WYnika z tego, ze obie strony tej samej firmy...

A na koniec pytanie. Co ta firma ma wspólnego z superhost.pl? Po zainstalowaniu forum pokazuje mi w PHPinfo:

System Linux s[numer wycięty].superhost.pl 2.6.9-42.0.2.ELsmp #1 SMP Wed Aug 23 00:17:26 CDT 2006 i686

czyli tak jakby to było wykupione od super host i oni są jako reseller czy jak?

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Wygląda na to, że iserve jest droższy... Dają mniej miejsca i transferu ale za to dużo opcji nielimitowanych....

Wiec dalej nie wiem co z tą firmą... i o iserve.pl jakoś nic na forum nie widzę...

Wiec dalej nie wiem co z tą firmą... i o iserve.pl jakoś nic na forum nie widzę...

Jak nic nie widac to chyba nie chcesz byc testerem nie wiadomo czego :( A tyle sie ludzie napisali o problemach z mikro firmami, ktore niedawno powstaly...

Prawdopodobnie maja serwer w serwerydedykowane.pl - "serwerownia" superhostu, przy ostatniej awarii zasilania w stolicy okazalo sie, ze nie maja UPS, stat.pl tez :o

Proste.pl daje takze wszystko nielimitowane oprocz baz danych, co jest calkowicie zrozumiale. A przeciez mozna dac kilka skryptow, serwisow do jednej bazy a nie np. 5.

Pisałem do nich o tym nic nie odpisywali.

I Ty jeszcze chcesz sie sugerowac czyms co Ci podsuwaja? A dlaczego Ci dali link do aukcji iserve.pl ? Bo to ich inna marka - nawet nie popatrzyles w dzial kontakt ;)

Pozdrawiam

Jurdziol

Link podali ale kto mówi, że kupiłem..... Na razie nic więcej im nie dałem i przymierzam się do przesiadki bo to jest coś strasznego....

Było bardzo tanio i kiedyś starczało.... Niestety chcę wypozycjonować serwis i wolne serwery i częste pady lekko mi to utrudniają, więc muszę znaleźć coś konkurencyjnego.... Może https://cyberdusk.pl/ będzie dobrym zamiennikiem.... Też tanio.

Może zaiteresuje Cię promocyjna oferta serwerów WebISP.pl

a jaka by ona była? ;) Czy na ogólnych zasadach opisanych na stronie?

Aby skorzystać z Promocji, należy po opłaceniu Hostingu w WebISP.pl przesłać na adres

info@webisp.pl dowód posiadania Hostingu u innego usługodawcy, może to być np.:

dowód wykonania przelewu lub kopia faktury

A jak po roku nie mam już nic z tych rzeczy da się to Wam jakoś inaczej udowodnić, że mam tam serwer? ;)

PHP jest w wersji 5 czy jeszcze 4?

Rozumiem, że żadnego filtra antyspamowego na poczcie nie ma?

A jak po roku nie mam już nic z tych rzeczy da się to Wam jakoś inaczej udowodnić, że mam tam serwer? ;)
Musi być przedstawiony jeden z w/w dowodów.
PHP jest w wersji 5 czy jeszcze 4?
Na obecną chwilę PHP4. PHP5 zostanie oficjalnie udostępnione po skończeniu prac nad systemem niezależnych dodakowych kont FTP na jednym serwerze, co zostanie dokonane już na dniach :(
Rozumiem, że żadnego filtra antyspamowego na poczcie nie ma?
Ależ oczywiście, że jest system antyspamowy... inaczej to co parę minut każdy klient dostawał by propozycje kupna viagry :o

Pozdrawiam;

Szczepanik Adrian

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności