Skocz do zawartości

Nowy katalog stron MARBLE

XaV1er

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie ;)

Kolejny katalog oparty na skrypcie Otwary MINI modded by pkruk i vedan - znajduje sie pod adersem https://www.katalogstronwww.com/ - serdecznie zapraszam do wpisywania stronek.

Kategorie i podkategorie mozna sugerowac, wpisy dodawac bez moderacji. Nie mozna dodawac stron erotycznych.

Jesli macie jakies uwagi techniczne - smialo

rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura

usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes

katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie

Kategorie i podkategorie mozna sugerowac, wpisy dodawac bez moderacji. Nie mozna dodawac stron erotycznych.

Zbyt mądry to pomysł nie jest , co z tego ze zasugerowałem , i niby że co teraz mam sprawdzać czy już zaakceptowałeś czy jeszcze nie ?? myślę ze to nie przejdzie

można dodawać własne wpisy

Katalog nie moderowany, tak więc te dwie rzeczy się wykluczają...

Nie mozna dodawac stron erotycznych.

chyba, że będziesz codziennie przeglądał zgłoszone strony - w co wątpię ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zbyt mądry to pomysł nie jest , co z tego ze zasugerowałem , i niby że co teraz mam sprawdzać czy już zaakceptowałeś czy jeszcze nie ?? myślę ze to nie przejdzie

inaczej sie nie da, mozesz zasugerowac "dla potomnych". Zbyt dziwne ludki kategorie dodaja zeby pozwolic na wolne dodawanie

MartinB -> coz, przegladac codziennie nie bede, ale moze co jakis czas - wazne ze regulamin zabrania, jak ktos go lamie mam podstawe zeby taka strone wyrzucic.

rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura

usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes

katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności