Skocz do zawartości

Problem z wpisem poprzedniego właściciela domeny

Podusie.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Bardzo proszę o pomoc.

Mam problem z wpisem do katalogu www.webwweb.pl Chciałem wprowadzić moją stronę www.podusie.pl. Niestety, jest już wpis z taką stroną. Wpisał ją poprzedni właściciel tej domeny. Jest co prawda link do zgłaszania niezgodności, ale nie działa. Jak zgłosić ten problem administratorowi katalogu?

Pozdrawiam

Podusie.pl

• 1 miesiąc temu...

dzięki za pomoc °K° :wink:

Jak zgłosić ten problem administratorowi katalogu?

najlepiej w mailu zwrotnym po rejestracji w katalogu, lub tym co podał °K°, wazne abym miał login i adres strony www której dotyczy problem

ze zmianą właściciela strony nie ma najmniejszego problemu jeśli mail będzie pochodził z tej samej domeny z którą jest problem

wiem że nie zawsze jest taka mozliwość :wink: wystarczy wówczas w domenie stworzyć podstronę w stylu "/usun_z_webwweb.html" a w niej treść "usun z webwweb" i wysłać mi maila

pozdrawiam

Piotr

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności