Skocz do zawartości

ile razy wpisywane jest dziennie dane zapytanie

zsedc

Rekomendowane odpowiedzi

Hej czy ktos moze wie jak sprawdzic ile razy dziennie jest wpisywane dane zapytanie? Jestem ciekaw na jakie ze slow interesujacych mnie chcialbym wypozycjonowac moja strone, oczywiscie na ten na ktore ludzie czesciej szukaja.. chodzi mi konkretniej o google!. Jak ktos wie to bylo by super

pozdrawiam

Pawel

Sprawdz bosky.onet.pl, a najlepiej to poswiec minimum ze 2 -3 nocki na poczytanie tego forum.

Co bys nie zadawal zbyt oczywistych pytan i nie draznil Jeza :(

Ja czytalem forum przez 2 miesiace zanim sie zarejestrowalem i postanowilem pisac posty.

Moze sie myle ale wysune teze, iz wraz ze zwiekszajaca sie iloscia "tego typu postow" zmniejsza sie chec forumowiczow (tych co posiadaja pewien zasob wiedzy o pozycjonowaniu) do czytania, a tym bardziej do odpowiadania na posty. Co implikuje znaczace obnizenie sie sredniego poziomu wiedzy forumowicza. Co dalej moze posrednio prowadzic do zaglady tego forum.

No ale to tylko teoria i awiera wiele uogolnien.

Pozdrawiam Wszystkich

Chajd

najlepiej to poswiec minimum ze 2 -3 nocki na poczytanie tego forum. 

Co bys nie zadawal zbyt oczywistych pytan i nie draznil Jeza ;)

Ja czytalem forum przez 2 miesiace zanim sie zarejestrowalem i postanowilem pisac posty.

Moze sie myle ale wysune teze, iz wraz ze zwiekszajaca sie iloscia "tego typu postow" zmniejsza sie chec forumowiczow (tych co posiadaja pewien zasob wiedzy o pozycjonowaniu) do czytania, a tym bardziej do odpowiadania na posty. Co implikuje znaczace obnizenie sie sredniego poziomu wiedzy forumowicza. Co dalej moze posrednio prowadzic do zaglady tego forum.

No ale to tylko teoria i awiera wiele uogolnien.

z doswiadczenia wiem, ze drogi Chajd tak bedzie... p.s. - nie czytalem tego Twojego posta juz wczesniej gdzies? ;)

no, ale jestem dobrej mysli :]

Ludzie! to forum to juz jakis poziom intelektualny, a nie forum onetu, czy gazety.pl wiec troche tez wysiłku wlozmy zanim zadamy pytanie, choc sam teraz przyznam, ze znalezienie czegos na forum przez szukajke to koszmar... bo raz ktos pisze z polskimi znakami, raz bez, a najgorsze, ze kazdy robi literowki i trudno na prawde zazwyczaj cos znalezc :( moze ulomny jestem, ale co by nie szukac czytam na bieżąco :)

No, ale nowe osoby odwiedzajace to forum, jak tu wpadna, to co im tam nasze dyskusje, wpadnie ktos nowy za tydzien i wrzuci posta z setny raz tym samym pytaniem :|

Dobra, koniec tematu, bo nie wątek na to :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności