Skocz do zawartości

Hakowanie pod Adsense

m.b

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jakis czas temu postawilem darmowy hosting zdjec na darmowym skrypcie, i tak sobie to stalo. Jakos sie specjalne tym nie zajmowalem, ale przynosilo zyski, wiec sobie stoi nadal.

Co ciekawe od kilku dni, nagle ilosc wyswietlen spadla do zera. Zauwazylem to dopiero dzisiaj.

Ku mojemu zdziwieniu ktos wrzucil wlasny kod pub - do mojego skryptu :)

Nizely szok, spotkaliscie sie z czyms takim? ;)

to jestes następny, musze sprawdzic swoje strony

Nie mam dla takich swirów szacunku

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Napisałbym do supportu AdSense... Nawet jak nie odpisują zwykle, to najlepiej napisać jako tytuł wiadomości "CLICK FRAUD" i opisać całą sytuację. W takich sprawach AdSense przeważnie szybko reaguje, nawet jak nie odpiszą na maila. Sądzę, że konto publishera, którego kod znalazł się na twojej stronie zostanie dokładnie spradzone i jeżeli zauważą, że w cięgu ostatnich dni / tygodni ma wiele nowych domen, na których dotychczas znajdował się inny kod AdSense, czeka go sprawiedliwa kara...

Możesz napisać, jaki skrypt używałeś? Dokładnie sprawdziłeś serwer, w jaki sposób zostało wykonane włamanie?

optymalizacja-com.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności