Skocz do zawartości

Witam forumowiczów

ibiz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W końcu chyba dojżałem aby troche aktywniej działać na tym forum :) Do tej pory tylko czytałem i czytałem, mam nadzieje ze wywołując pewne tematy dowiem się jeszcze więcej.

Znam forum bo odnalazłem je w wyszukiwarce (tym na litere G) a szukałem bo coraz częściej od klientów słysze pytanie/stwierdzenia: "No teraz jak mamy nowa strone to chyba bedziemy pierwszy tym goglu, tak ?!?"

Na razie jestem pewien że wykonanie strony i jej spozycjonowanie to dwie różne sprawy, ale mam nadzieje że dzieki Wam nadrobie zaległości, startuje z poziomu "świadomy swojego braku wiedzy"

Mam swoja firme, robimy strony od kilku już lat, wiec jak to chyba nazywacie "baza" jest, niektore serwisy maja nawet PR3-4. Cały czas obserwuje zwiększające sie zainteresowanie pozycjonowaniem, ale to juz inny temat. Na koniec pozdrawiam absolwentow AE Katowice do których należe ;)

To sie rozpisałem ;) Pozdr!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności