Skocz do zawartości

Problem z PHP na www.polifonia.of.pl

o_w_c_a

Rekomendowane odpowiedzi

Czlowieku - zastanow ze sie cos sie mnie tak uwzaial? Stram sie jak moge... a ze jest na tych iframach to mualem dodac tekst w prawie kolorze tla bo takto strona miala w sumie 3 slowa wiec a dopiero w iframie sie wyswietlala faktyczna zawartosc strony. Skoros taki kozak po sie popisz swoim designem (ktory oczywiscie ni byl kupiony bo jak bedzie to w 100% twoja grafika to pogadamy - kupic kazdy potrafi). W modzilli faktycznie skrypt powstania cos wysiada ale ze statystyk wunika ze 4% wszystkich odwiedzin jest z innych przegladarek niz IE (a do niedawna pod miskami dzial ok). Pozatym ja prosilem o pomoc w temacie PHP a nie o ocene designu strony (zrszeasz jak ja tak "zasmiecam internet to moze napiszesz jeszcze do kilku miliomow innych administratorow ktorzy maja strony wplute z pajaczka??). Dajze ty mi siety spokoj - odpowied na pytanie a nie wyszukuj "zgrzytow na mojej stronie - zreszta ciekawe jak ty zaczynales... PHP i Photoshop to juz cie pewnie od zlobak uczyli wiec twoje strony dostaja wszytkie nagrody i sa na I miejscach w wyszukiwarkach nie? Popisz sie swoja praca... (tylko nie kupiona i nie wypozycjonowana przez ludzi ktorzy sie na tym znaja tylko orginalnie twoja)! Zeszta to go**o co jakis xlasek pewnie dodaje od siebie cholerny darmowy serwer bo ja do panienek nigdzie na tej stronie sam nie linkuje...

wracaj do piaskownicy.

nie będę się tutaj chwalił swoimi osiągnięciami ponieważ

a) to nie miejsce na popisy

:D nie chcę na razie nowych klientów (mam już złoty kurnik)

linki ze stopki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności